Brad Pitt og Emily Ratajkowski:

- De har vært på noen dater

Romanseryktene fortsetter.

PÅ DATERN?: Det har oppstått romanserykter mellom Brad Pitt og Emily Ratajkowski. Foto: NTB
PÅ DATERN?: Det har oppstått romanserykter mellom Brad Pitt og Emily Ratajkowski. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved inngangen til september begynte det å spre seg rykter om at skuespiller Brad Pitt (58) hadde funnet kjærligheten med den nyskilte modellen Emily Ratajkowski (31).

Duoen skal ha blitt observert holde hender, og en kilde fortalte i september til nettstedet Your Tango at de skal ha spist en privat middag sammen, og var der i flere timer.

Det er ennå ikke bekreftet at skuespilleren og modellen dater. Nå kastes det likevel mer bensin på ryktebålet.

Flere dater sammen

Middagsdaten skal angivelig ikke være den eneste Hollywood-stjernene har vært på. En kilde som omtales som en «nær bekjent av Brad Pitt» kan nemlig røpe overfor magasinet People at paret dater.

Selv om skuespilleren visstnok fortsatt er singel, skal han og Ratajkowski ha kommet nærmere etter noen dater.

VELDIG BRA: Flere har lagt merke til en mystisk mann som har dukket opp en del på Øyunn Kroghs Instagram i det siste. Slik svarer hun på det. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Han ble introdusert til Emily av en venn innenfor kunstverdenen. Det er en tiltrekning, men ikke noe seriøst. Hun er åpenbart vakker og veldig interessert i kunst selv. De har mye å snakke om og har det alltid gøy når de er sammen, forteller kilden til magasinet, og legger til:

- De holder kontakten når de ikke møtes.

Nyskilt

Selv er Ratajkowski midt i en skilsmisseprosess. Nyheten om at hun skal skilles fra ektemannen Sebastian Bear-McClard (41) kom i juli, etter flere antakelser om at han har vært utro.

Det hevdet en kilde overfor Page Six.

- Ja, han var utro. Han er notorisk utro. Det er ekkelt. Han er en hund, skal en nær venn av Ratajkowski ha fortalt.

Modellen søkte imidlertid ikke skilsmisse før i september, melder Page Six. Eksparet, som begynte å date i 2018, har sønnen Sylvester (1) sammen.

LES OGSÅ: - Folk har fått nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer