- De har vært intime sammen

Ungpikene elsker gutta i Blue, men de hadde kun øyne for hverandre - hevder britisk avis.

ELSKERE: Flere kilder rundt Blue-stjernene Duncan James og Lee Ryan hevder de to har hatt et seksuelt forhold i flere år.  Foto: FameFlynet Sweden
ELSKERE: Flere kilder rundt Blue-stjernene Duncan James og Lee Ryan hevder de to har hatt et seksuelt forhold i flere år. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

SEOGHØR.NO: Boyband-stjernen Lee Ryan (31), kjent fra bandet Blue, er for tiden en av deltagerene i TV-programmet «Celebrity Big Brother» i England. Der avslørte han nylig at han hadde eksperimentert seksuelt med en annen mann.

- Jeg har hatt sex med en mann. Alle har vel eksperimentert litt. Jeg har reist mye rundt, men har aldri innrømmet det før nå, sier Blue-stjernen i episoden.

Nå skriver den britiske storavisen The Sun at Lee i mange år har hatt et hemmelig forhold til bandkollegaen Duncan James (35).

- Bandkameratene eksperimenterte seksuelt mens de delte en leilighet og står hverandre fortsatt nær i dag, skriver avisen.

SUPERSTJERNER: Bandet Blue, bestående av Duncan James, Lee Ryan, Simon Webbe og Antony Costa var superstjernen på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Stella Pictures
SUPERSTJERNER: Bandet Blue, bestående av Duncan James, Lee Ryan, Simon Webbe og Antony Costa var superstjernen på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sammen på ferie

James har ikke lagt skjul på at han er bifil, men ser de siste årene ut til å ha foretrukket andre menn.

- Vi gjorde mye som var galskap sammen. Jeg elsker ham virkelig, har Lee tidligere uttalt.

- Lee har et utrolig intenst forhold til Duncan. Han mener han er den eneste i verden som virkelig forstår ham, sier en venn av sangerne som bekrefter at de to har hatt et seksuelt forhold.

- De elsker hverandre og det er sant at de har vært intime sammen i løpet av årene. De er veldig komfortable og reiser fortsatt på ferie sammen.

En talsmann for boybandet ville ikke kommentere saken.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt sex med en mann