Katy Perry og Orlando Bloom:

- De har utsatt bryllupet

Stjernparet forlovet seg i vinter.

SKAL GIFTE SEG: Katy Perry og Orlando Bloom skal være i full sving med bryllupsplanlegging. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: Katy Perry og Orlando Bloom skal være i full sving med bryllupsplanlegging. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 14. februar i år, på selveste Valentines Day, gikk Orlando Bloom (42) ned på kne og fridde til sin kjære Katy Perry (35).

Dette avslørte Hollywood-stjernene selv for fansen på sosiale medier.

På et bilde de delte på Instagram kunne man se Perry og Bloom i forgrunnen, mens en rekke røde hjerteballonger dekket veggen bak.

På fingeren viste sangfuglen frem en gedigen ring bestående av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kunne det se ut til at Katy hadde grått, ettersom øynene hennes så litt røde og hovne ut.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens Orlando skrev «Lifetimes».

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Hodestups forelsket

Det er nå ti måneder siden forlovelsen, og ifølge Us Weekly skulle bryllupet opprinnelig finne sted denne måneden. Men nå har det hele blitt utsatt.

Til tross for at paret har hatt et noe vinglete av-og-på forhold siden 2016, så skal det ikke ligge noe dramatikk bak denne avgjørelsen.

- De har forandret datoen for å få det lokalet de ønsker seg, forteller en venn nær paret til nettstedet.

- Det er ingenting å bekymre seg for. Alt går fremdeles veldig bra mellom dem. De er hodestups forelsket, fortsetter vennen, og legger til at de begge storkoser seg med planleggingen av den store dagen.

- De skal ha en lokal bryllupsfest og en skal holdes på en annen destinasjon, fortsetter kilden.

Drømmer om barn

Bryllup skal ikke være det eneste Bloom og Perry ser frem mot. De to skal nemlig også glede seg til å starte familie sammen.

- Katy ønsker å bli gravid kort tid etter bryllupet, hevder vennen til Us Weekly.

Sist måned avslørte også «Ringenes Herre»-stjernen at han ønsker å bli pappa igjen. Fra før har han sønnen Flynn (8) sammen med ekskona Miranda Kerr (36).

- Jeg vil virkelig bare nyte familie og venner, min vakre sønn og å få flere barn, fortalte han, ifølge Metro News, og fortsatte:

- Jeg vil være sikker på at når jeg setter i gang med det, er det med hele hjertet og jeg er veldig klar på hva det betyr, i motsetning til en romantisk idé om hva det betyr å være i et forhold.

Fridde i i helikopter

Tidligere i år åpnet «I Kissed A Girl»-sangeren opp om hvordan Orlando fridde til henne.

- Det var på valentinsdagen. Vi dro ut for å spise, og jeg trodde vi skulle se på kunst etter middag, men i stedet stoppet vi opp foran et helikopter, avslørte hun, ifølge Us Weekly.

- Det var utrolig søtt. Han spurte om jeg ville gifte meg med ham i et helikopter, la sangstjernen til.

Dette blir både Katy Perry og Orlando Blooms andre ekteskap. Mens Bloom altså var gift med supermodellen Miranda Kerr fra 2010 til 2013, så skilte Perry seg fra komikeren Russell Brand (44) i 2011 etter et kort og turbulent ekteskap.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen avslører gladnyhet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer