- De har tømt kontoen min!

Egil Eldøen var nylig å se i «Beat for beat» på NRK, noen dager etter ble kontoen hans svindlet.

I BEAT FOR BEAT: For to uker siden var Egil Eldøen (til venstre) med Olav Stedje , Brit Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg. Foto: NRK
I BEAT FOR BEAT: For to uker siden var Egil Eldøen (til venstre) med Olav Stedje , Brit Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: – Noen kjeltringer i Den dominikanske republikk har tømt kontoen min. Shit! skrev bergensartist Egil Eldøen (53) på Facebook etter at uvedkommende tirsdag kveld hadde skimmet bankkortet hans i en minibank hjemme i Bergen.

- Jeg skulle ut på reise og skulle sjekke at jeg hadde litt penger på brukskontoen min. Men der var alt vekke. Jeg pleier ikke å ha så mye på den, men 10.000 kroner var forsvunnet. Uttaket var gjort i Den dominikanske republikk natten etter at kortet mitt var blitt kopiert, forteller den tidligere Lava-stjernen Egil til Se og Hør.


- Selv om jeg nok får pengene igjen av baken, er det ekkelt at slik skjer. Du føler deg litt invadert, sier artisten som nylig var å se i «Beat for beat» på NRK1.
 
FÅ MED DEG UKENS WEEKEND TV NÅ


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer