- De har tømt kontoen min!

Egil Eldøen var nylig å se i «Beat for beat» på NRK, noen dager etter ble kontoen hans svindlet.

I BEAT FOR BEAT: For to uker siden var Egil Eldøen (til venstre) med Olav Stedje , Brit Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg. Foto: NRK
I BEAT FOR BEAT: For to uker siden var Egil Eldøen (til venstre) med Olav Stedje , Brit Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg. Foto: NRK Vis mer
SEOGHØR.NO: – Noen kjeltringer i Den dominikanske republikk har tømt kontoen min. Shit! skrev bergensartist Egil Eldøen (53) på Facebook etter at uvedkommende tirsdag kveld hadde skimmet bankkortet hans i en minibank hjemme i Bergen.

- Jeg skulle ut på reise og skulle sjekke at jeg hadde litt penger på brukskontoen min. Men der var alt vekke. Jeg pleier ikke å ha så mye på den, men 10.000 kroner var forsvunnet. Uttaket var gjort i Den dominikanske republikk natten etter at kortet mitt var blitt kopiert, forteller den tidligere Lava-stjernen Egil til Se og Hør.


- Selv om jeg nok får pengene igjen av baken, er det ekkelt at slik skjer. Du føler deg litt invadert, sier artisten som nylig var å se i «Beat for beat» på NRK1.
 
FÅ MED DEG UKENS WEEKEND TV NÅ


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.