Avril Lavigne og Mod Sun:

- De har tilbrakt mye tid sammen

Artisten skal ha funnet tonen med Bella Thornes eks.

ROMANSERYKTER: Rapperen Mod Sun og artist Avril Lavigne skal ha funnet tonen. Her avbildet på vei til en middag på BAO Steakhouse i West Hollywood tidligere denne uken. Foto: Sara Gica / Backgrid / NTB
ROMANSERYKTER: Rapperen Mod Sun og artist Avril Lavigne skal ha funnet tonen. Her avbildet på vei til en middag på BAO Steakhouse i West Hollywood tidligere denne uken. Foto: Sara Gica / Backgrid / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt skrevet mye om den kanadiske artisten Avril Lavigne (36) de siste årene. I 2019 kom nyheten om at Lavigne og milliardærkjæresten Philip Sarofim (34) hadde gjort det slutt etter to år sammen.

Bare to måneder etter bruddet ble det kjent at hun skulle ha funnet kjærligheten på ny med «Jagwar Twin»-musikeren Pete Jonas.

EKSKJÆRESTE: Etter to år tok forholdet mellom Avril Lavigne og milliardærkjæresten Philip Sarofim slutt i 2019. Foto: Splash News / NTB
EKSKJÆRESTE: Etter to år tok forholdet mellom Avril Lavigne og milliardærkjæresten Philip Sarofim slutt i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Romanseryktene satte fart etter at duoen dukket opp sammen på en Grammy-fest på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Der poserte de gladelig sammen foran fotografene.

Ifølge E! News gikk de to artistene hånd i hånd og ga hverandre flere kjærtegn inne på festen. Lavigne skal også ha introdusert Jonas for gjester som Justin Bieber (26) og kjendis-manageren Scooter Braun (39).

HEMMELIG: Fredag 22. januar slapp Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Ny flamme?

Nå har imidlertid Lavignes kjærlighetsliv tatt en helt ny vending. Flere medier melder nemlig at hun har funnet kjærligheten nok en gang, men denne gangen med Mod Sun, hvis egentlige navn er Derek Smith (33).

Nyheten kommer bare kort tid etter at de to artistene samarbeidet om låten «Flames» som blir en del av Mod Suns kommende album.

En kilde forklarer overfor Entertainment Tonight at samarbeidet har ført dem nærmere hverandre. Kilden påpeker også at Lavigne har en historie med å falle for mennesker hun jobber med.

- Hun blir forelsket i dem for deres musikalske kreativitet og uttrykk. Arbeidsrelasjonene hennes blir ofte romantiske, utdyper kilden.

- Avril og Mod Sun har tilbrakt mye tid sammen og blitt bedre kjent, legger kilden til.

Artistene ble også observert tidligere denne uken da de var ute og spiste middag sammen i West Hollywood.

UKJENT FORTID: I «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

Ga ut låt sammen

Siden duoen ga ut låten forrige måned har begge delt bilder av hverandre på hver sin Instagram-profil. Forrige uke skrev Mod Sun hvordan sangen forandret mange ting i livet hans.

«Sender en stor takk til alle dere som har sett og delt denne videoen den siste uken. Jeg har aldri hatt en sang som skaper slike reaksjoner og det forandrer virkelig mange ting i min verden akkurat nå», skrev han til en video på Instagram hvor han og Lavigne sang låten.

«Hardt arbeid lønner seg, men enda viktigere er det at drømmer går i oppfyllelse», la han til.

Tidligere denne uken delte Lavigne et bilde av flere ulike desserter fra BOA Steakhouse hvor hun tagget Mod Sun, og skrev følgende:

«La feiringen begynne».

Mod Sun har tidligere vært i et forhold med Disney-stjernen og artist Bella Thorne (23). Duoen gikk hver til sitt i begynnelsen av 2019.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

To brutte ekteskap

Thorne delte den gang først en kryptisk tekst på Instagram, hvor hun ba følgerne om å klemme henne fordi hun var ensom.

Bare tre timer senere la hun ut neste innlegg, som ifølge fansen var bekreftelse nok på at det var slutt mellom henne og Mod Sun. På bildet så man nemlig Bella som poserte i et speil mens Mod Sun sto bak og så på henne.

«Jeg kommer alltid til å elske deg. Alle gode ting tar slutt», skrev hun.

Lavigne på sin side har to brutte ekteskap bak seg. Tre år før Lavigne forelsket seg i milliardæren Philip Sarofim, skilte hun seg fra «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger (46).

De to hadde da kun vært gift i to år.

«Det er med tungt hjerte at Chad og jeg kunngjør at vi går fra hverandre. Gjennom både ekteskapet og musikken har vi laget mange uforglemmelige øyeblikk sammen, skrev hun den gang på Instagram sammen med et bilde fra bryllupsdagen deres.

«Vi er fremdeles, og kommer alltid til å være gode venner, og vi vil alltid bry oss dypt om hverandre. Vi vil gjerne takke familie, venner og fans for all støtte», fortsatte artisten.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Fra 2006 til 2010 var «Sk8ter Boi»-stjernen gift med «Sum 41»-vokalisten Deryck Whibley (40).

Til tross for to havarerte ekteskap bak seg, fortalte Lavigne til People i 2019 at hun slett ikke ser bort ifra at hun kommer til å gifte seg igjen.

- Men jeg bryr meg ikke så mye om akkurat det. Det som betyr noe er å være i et sunt forhold og å være lykkelig. Jeg tror på kjærligheten, sa hun.

LES OGSÅ: – Vurderer å flytte ut for å unngå skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer