Brad Pitt og Alia Shawkat:

- De har tilbrakt mye tid sammen

Hollywood-stjernen har blitt observert titt og ofte med skuespillerkollega.

SINGEL: I 2016 skilte Brad Pitt seg fra Angelina Jolie. Han skal ha kastet seg ut i dating-livet igjen for lenge siden, men har ingen hast med å slå seg til ro. Den siste tiden har han blitt sett sammen med skuespilleren Alia Shawkat. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: I 2016 skilte Brad Pitt seg fra Angelina Jolie. Han skal ha kastet seg ut i dating-livet igjen for lenge siden, men har ingen hast med å slå seg til ro. Den siste tiden har han blitt sett sammen med skuespilleren Alia Shawkat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste måneden har Brad Pitt (55) blitt observert sammen med den 25 år yngre «Arrested Development»-stjernen Alia Shawkat (30) ved en rekke anledninger, skriver People.

I helgen ble duoen blant annet sett sammen på kunstgalleriet Wilding Cran Gallery i Downtown LA. Her slo skuespilleren av en prat med kunstneren selv, Martin Werthmann, og en annen gjest, Meral Melika Duran.

Sistnevnte har også postet bilder av Pitt og Shawkat, som ser ut til å hygge seg, på sin Instagram-profil.

- Tusen takk for at du deltok, Brad Pitt. Jeg hadde gleden av å kunne introdusere min fantastiske kunstnervenn, Martin Werthmann, til Brad. Jeg hadde også en veldig interessant samtale med Brad. Jeg liker hans positive væremåte, skrev Duran under en bildekarusell som viser ham og Alia minglende med andre gjester.

«Bare venner»

Duoen spiste også middag sammen denne dagen, og sist måned dukket seksbarnsfaren og Shawkat opp for å se showet til stand-up komikeren Mike Birbiglias i filmbyen. Her skal de ha stilt opp på selfies backstage, ifølge People.

Videre skriver nettstedet at duoen har hengt sammen «en rekke ganger» den siste tiden, men til tross for dette skal det ikke være noe romantikk mellom dem.

- De er absolutt bare venner, hevder en venn nær Pitt.

«Dater på hver sin kant»

Det er nå tre siden Angelina Jolie (44) og Brad Pitt kom med sjokknyheten om at de skulle skilles, kun to år etter at de ga hverandre sine «ja» i en privat seremoni i Frankrike.

Paret, som har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) (som også omtales som John, journ anm) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen, hadde da vært kjærester siden 2004.

Det var «Maleficent»-stjernen som ville ut av ekteskapet, og via sin talsperson fortalte hun til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Jolie ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

Men de skal begge nå være klar til å se fremover igjen.

Ifølge People har Brad blitt sett på mange stevnemøter med en rekke ulike kvinner etter bruddet i 2016. I fjor tilbrakte han blant annet mye tid sammen med den 43 år gamle professoren Neri Oxman.

- Han har vært på dater, men er veldig, veldig avslappet til det hele, fortalte en kilde til Us Weekly i september, og la til at hovedfokuset hans er barna.

Før ekteskapet med Jolie, var Pitt gift med Jennifer Aniston (50) i fem år.

Vis mer

Tidligere denne måneden kom det også frem at Angelina Jolie nå skal være åpen for å skape nye bekjentskaper.

- Hun har vært på noen dater, men ingenting seriøst har kommet ut av dem, uttalte en kilde til Us Weekly.

Videre fortalte kilden at 44-åringen derimot ønsker å lege sårene sine ordentlig før hun begir seg fullstendig ut i neste kapittel i livet.

- Hun har ikke lukket døren for å treffe en ny mann, men det er ikke hovedfokuset hennes. For øyeblikket prioriterer hun barna, jobben og å rydde opp etter den skitne skilsmissen.

I tillegg til ekteskapet med Pitt, så har også Jolie vært gift to ganger tidligere. Fra 1996 til 2000 med Jonny Lee Miller (46), og fra 2000 til 2003 med Billy Bob Thornton (64).

Å gå ned kirkegulvet en fjerde gang skal være uaktuelt for «Tomb Raider»-stjernen.

- Hun kommer aldri til å gifte seg igjen. Hun følte Brad presset henne til å inngå ekteskapet. Det var egentlig ikke noe hun ønsket selv, fortalte en kilde til Us Weekly sist måned.

STARSTRUCK: Programleder Ellen DeGeneres blir svært distrahert når hun ser at en av verdens største filmstjerner sitter i salen under innspillingen av «Ellen DeGeneres Show». Video: Viaplay. Vis mer

LES OGSÅ: - Frykter han blir frosset ut av familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer