NYTT PAR? Hailey Baldwin og Cameron Dallas har tilbrakt mye tid i hverandres selskap i løpet av de siste to månedene. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Hailey Baldwin og Cameron Dallas har tilbrakt mye tid i hverandres selskap i løpet av de siste to månedene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hailey Baldwin:

- De har tatt forholdet til et nytt nivå

Justin Biebers modell-eks skal ha fått seg ny kjæreste.

(Seoghør.no): I januar i fjor skapte Justin Bieber (22) overskrifter da han delte et hett kyssebilde med modellen Hailey Baldwin (20) på Instagram.

I etterkant innrømmet duoen at de hadde varme følelser for hverandre, før Baldwin avslørte at forholdet var over fordi det ble for komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til bladet Marie Claire i april samme året.

I september begynte romanseryktene mellom Bieber og Baldwin å svirre nok en gang da de sjekket inn på samme hotell i Paris.

Men nå skal derimot Hailey, som er datter av skuespilleren Stephen Baldwin (51), ha funnet lykken på nytt.

Saken fortsetter under bildet.

Den vakre blondinen skal nemlig ha falt for modellen Cameron Dallas (22), melder flere amerikanske nettsteder.

- De møttes gjennom venner og fikk en umiddelbar kontakt. De er begge signert med IMG modellbyrå og har mange felles venner.

- Hailey har kjent Cameron en stund nå, men nylig har de tatt vennskapet til et nytt nivå, forteller en kilde til E! News, ifølge Contacmusic.com.

DRO SAMMEN: Her forlater Hailey og Cameron kjendisstedet Delilah sammen sist uke. Foto: NTB Scanpix
DRO SAMMEN: Her forlater Hailey og Cameron kjendisstedet Delilah sammen sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal ha hengt sammen oftere og oftere den siste perioden.

I begynnelsen av mai dro de blant annet sammen fra klubben 1oak i Hollywood. Og sist uke forlot de kjendisstedet Delilah sammen, før de stilte opp side om side backstage under visningen til Moschino et par dager senere.

Til tross for at duoen tilbringer mye tid sammen skal de ikke ha hastverk.

- Hailey vil at ting skal fortsette å være low-key mellom dem. Det er ikke superseriøst enda, men de er definitivt veldig interesserte i hverandre, sier kilden videre.

Seventeen Mag. 😛🤘🏽

A post shared by Cameron Dallas (@camerondallas) on

LES OGSÅ: Justin Biebers hemmelige besøk i Stryn