Scott Disick og Sofia Richie:

- De har tatt en pause i forholdet

Scott trenger angivelig tid for seg selv.

PAUSE: Scott Disick og Sofie Richie skal ha tatt en pause i forholdet - tre uker etter at han sjekket ut fra rehabilitering i Colorado. Foto: NTB scanpix
PAUSE: Scott Disick og Sofie Richie skal ha tatt en pause i forholdet - tre uker etter at han sjekket ut fra rehabilitering i Colorado. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai ble det kjent at Scott Disick (36), kjent fra blant annet realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado i USA, for å behandle smertene og sorgen etter foreldrenes bortgang noen år tilbake.

Det fortalte advokaten hans, Marty Singer i en pressemelding til E! News, etter at flere utenlandske medier skrev at innleggelsen skyldtes alkoholmisbruk. Det viste seg i senere tid å ikke stemme.

Ifølge nettstedet skal blant andre hans 21 år gamle modellkjæreste, Sofia Richie, ha vært en stor støttespiller i prosessen.

- De har begge gått gjennom mye sammen, og Sofia har sett Scott gå gjennom veldig tøffe tider med sin mentale helse opp gjennom årene. Hun var veldig stolt av at han gikk med på å søke hjelp og har gjort det klart for ham at hun vil være her for han gjennom hele prosessen, skal en kilde ha fortalt til E! news i begynnelsen av mai.

Fokuserer på seg selv

Nå, under en måned senere, ser vinden imidlertid ut til å ha snudd, da paret skal ha tatt en pause i forholdet. Det skriver Us Weekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer