Scott Disick og Sofia Richie:

- De har tatt en pause i forholdet

Scott trenger angivelig tid for seg selv.

PAUSE: Scott Disick og Sofie Richie skal ha tatt en pause i forholdet - tre uker etter at han sjekket ut fra rehabilitering i Colorado. Foto: NTB scanpix
PAUSE: Scott Disick og Sofie Richie skal ha tatt en pause i forholdet - tre uker etter at han sjekket ut fra rehabilitering i Colorado. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai ble det kjent at Scott Disick (36), kjent fra blant annet realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado i USA, for å behandle smertene og sorgen etter foreldrenes bortgang noen år tilbake.

Det fortalte advokaten hans, Marty Singer i en pressemelding til E! News, etter at flere utenlandske medier skrev at innleggelsen skyldtes alkoholmisbruk. Det viste seg i senere tid å ikke stemme.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ifølge nettstedet skal blant andre hans 21 år gamle modellkjæreste, Sofia Richie, ha vært en stor støttespiller i prosessen.

- De har begge gått gjennom mye sammen, og Sofia har sett Scott gå gjennom veldig tøffe tider med sin mentale helse opp gjennom årene. Hun var veldig stolt av at han gikk med på å søke hjelp og har gjort det klart for ham at hun vil være her for han gjennom hele prosessen, skal en kilde ha fortalt til E! news i begynnelsen av mai.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Fokuserer på seg selv

Nå, under en måned senere, ser vinden imidlertid ut til å ha snudd, da paret skal ha tatt en pause i forholdet. Det skriver Us Weekly.

- Scott og Sofia har tatt en pause i forholdet inntil Scott kommer tilbake til seg selv igjen. Scott er på et bra sted akkurat nå og forsøker å bli bedre og fokusere på jobb, men han er nødt til å overbevise seg selv, har en kilde uttalt til magasinet.

Verken paret eller representanter av dem har hittil bekreftet dette.

Scott og Sofia har datet siden 2017, men forholdet har ikke vært feilfritt, slik det kanskje har blitt fremstilt som i sosiale medier. Sommeren 2018 ble det nemlig kjent at de hadde gjort det slutt, etter at Scott skal ha vært utro mot 21-åringen. Bare to dager etter utroskapen ble kjent, fant paret derimot tilbake til hverandre.

Siden den gang har de holdt sammen, og i fjor dukket Sofia til og med opp i «Keeping Up With the Kardashians» sammen med Scott, der man blant annet så henne dra på ferie til Finland sammen med 36-åringen og hans ekskjæreste Kourtney Kardashian (41) og deres tre barn.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Realityprofilen var nemlig i et høyprofilert forhold med Kourtney i ni år, før de gikk hver til sitt i 2015. Han har likevel beholdt et godt vennskap til moren til sine tre barn - som flere ganger har feriert sammen med Scott og Sofia.

- En bedre mann

Hvis det skulle stemme at paret har tatt en pause i forholdet, kommer det kanskje ikke som et sjokk for mange. Flere var nemlig overrasket over at det ble de to i utgangspunktet.

Det er ingen hemmelighet at 36-åringen har en fortid fylt med elleville festvaner, rehab og en sans for unge modeller. I løpet av årene Scott var sammen med Kourtney, fikk man vitne parets opp- og nedturer, som ofte bunnet i hans illojale livsstil.

Etter bruddet kan det likevel virke som at trebarnsfaren tok seg sammen, og det har med årene blitt stillere på festfronten. Realityprofilen har tidligere gitt deler av æren til Sofia.

Se dette innlegget på Instagram

Can’t get enough of this outfit

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

I sitt eget tv-program «Flip It Like Disick» uttalte han nemlig at han er en bedre mann med henne ved sin side.

- Hvor enn man er, så tror jeg det er vanskelig å finne noen man er komfortabel med. Sannheten er, uten henne, så var jeg hele tiden på leting etter noen eller noe. Hun har definitivt vært den som roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, delte han, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: - Forbered dere på det verste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer