Kylie Jenner og Travis Scott:

- De har tatt en pause i forholdet

Kylie Jenner og Travis Scott har angivelig gått fra hverandre.

ANGIVELIG BRUDD: Realitystjernen Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott skal i følge en rekke amerikanske kjendismedier ha gjort det slutt for en periode. Foto: NTB Scanpix
ANGIVELIG BRUDD: Realitystjernen Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott skal i følge en rekke amerikanske kjendismedier ha gjort det slutt for en periode. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) og rapperkjæresten Travis Scott (28) har vært sammen siden våren 2017, og forholdet deres har lenge virket svært stabilt.

I begynnelsen av februar 2018 fikk paret også deres første barn sammen, nemlig datteren Stormi Webster (1). Det har de siste månedene versert en rekke rykter om at realitystjernen og Scott ventet sitt andre barn - senest da fansen spekulerte på om Jenner var gravid igjen etter at hun la ut et noe underlig bilde på Instagram.

- Tid fra hverandre

Nå kan det imidlertid se ut til at paret på langt nær har planer om å få enda et barn - heller det stikk motsatte. Ifølge flere amerikanske kjendisnettsteder har paret nå gått fra hverandre og tatt en pause i forholdet. Det skriver blant andre E News og TMZ.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge kjendisnettstedet E News sine kilder har paret nå angivelig tatt en pause i forholdet - to og et halvt år etter at de først begynte å date.

- Kylie og Travis kaller det ikke offisielt en slutt på forholdet sitt, men nå tilbringer de tid fra hverandre, sier kilden til nettstedet og fortsetter:

- Det er ikke et endelig brudd. De har kjempet, men har fortsatt sett hverandre i løpet av den siste måneden.

KJÆRESTEN: Kylie Jenner har de siste årene vært sammen med rapperen Travis Scott. Nå skal det angivelig være slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Kylie Jenner har de siste årene vært sammen med rapperen Travis Scott. Nå skal det angivelig være slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har ikke blitt sett sammen

Ifølge E News sin kilde skal både Jenner og Scott ha følt at det var best for dem begge å tilbringe tid fra hverandre for få roet ting ned. Videre sier kilden at Scott har tilbrakt tid i sitt eget hus i Beverly Hills, men Jenner skal ha gitt ham lov til å se Stormi.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

TMZ skriver at paret angivelig ikke skal ha blitt observert sammen i offentligheten siden premieren på Scott's dokumentar «Look Mom, I Can Fly», som hadde premiere i Santa Monica 27. august i år.

Ifølge nettstedets kilder skal duoen ha forsøkt å få forholdet til å fungere i en lang periode, men for noen uker siden skal de ha bestemt seg for å skille lag for denne gang. Nettstedet påpeker også at realitystjernen ikke har lagt ut noe om rapperkjæresten i sosiale medier siden 10. september.

Nettstedets kilder sier videre at det er første gang paret har tatt en pause - i det minste offentlig. Paret skal etter sigende dele på foreldreansvaret så lenge de tilbringer tid fra hverandre - og ha datteren som førsteprioritet til tross for det angivelige bruddet.

Kylie Jenner og Travis Scott har foreløpig ikke kommentert det angivelige bruddet.

Strålte på rød løper

Duoen ble først koblet til hverandre under den ikoniske Coachella-festivalen i april 2017. Allerede året etter - i februar 2018 - kom deres første barn Stormi til verden.

Det angivelige bruddet kommer bare litt over en måned etter at den lille familien strålte sammen på den røde løperen. Dette var første gang lille Stormi deltok på en rød løper

Ifølge det amerikanske nettstedet E News var dette den ett år gamle jentas første løper med moren og faren sin. Det skjedde under Travis Scott sin premiere av sistnevntes Netflix-dokumentar «Travis Scott: Look Mom I Can Fly» i en hangar.

Til tross for at paparazzier har fulgt Stormi og familien tett siden hun kom til verden, så hun ifølge nettstedet likevel litt redd ut da blitsen regnet mot henne - men det blir nok neppe hennes siste rød løper likevel.

LES OGSÅ: Spilte på seg milliongjeld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer