<strong>HAR TATT EN PAUSE:</strong> Heidi Klum og Vito skal tatt en pause i forholdet, det hevder kilder til People. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
HAR TATT EN PAUSE: Heidi Klum og Vito skal tatt en pause i forholdet, det hevder kilder til People. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Heidi Klum og Vito Schnabel:

- De har tatt en pause fra hverandre

Avstanden skal skape problemer for Heidi Klum og hennes kjæreste.

Publisert

(Seoghør.no): Den tysk-fødte supermodellen og «America's got talent»-dommeren Heidi Klum (44) og den 14-år yngre kjæresten Vito Schnabel (30) har tatt en pause i forholdet. Det hevder kilder nær paret til People.

- De tar en pause akkurat nå. Ting har vært vanskelig i det siste, de bor på hver sin kyst.

<strong>HEKTISK HVERDAG:</strong> Heidi på tur med sine fire barn (f.v) Johan, Lou, Henry og Helene, som kalles Leni. Foto: NTB Scanpix
HEKTISK HVERDAG: Heidi på tur med sine fire barn (f.v) Johan, Lou, Henry og Helene, som kalles Leni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Heidi har barna Helene (13), Henry (12), Johan (10) og Lou (7) fra sitt tidligere ekteskap med artisten Seal (54), og i disse dager er travelt opptatt med barnas skolestart skal også være en del av forklaringen.

- Det er starten på skoleåret og Heidi må fokusere på barna, skal kilden ha forklart til nettstedet.

Paret har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Har hatt flere ekteskap

Paret har vært sammen i over tre år, og i fjor snakket en forelsket Heidi til People om livet med Vito.

- Jeg elsker å være forelsket, som når man har sommerfugler i magen og når man bare føler seg fantastisk. Jeg feirer all romanikk. Jeg er ganske gammeldags på det området. Jeg er glad i livet, feirer kjærligheten og det å være lykkelig, delte hun med nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Allikevel hadde Heidi ingen ønske om å gifte seg den gangen.

- Jeg har gjort det to ganger tidligere, og det funket rett og slett ikke for meg. Så hvorfor ødelegge noe når alt er bra som det allerede er? Jeg liker det sånn vi har det akkurat nå, slo hun i fjor fast til nettstedet.

Heidi var på begynnelsen av 2000-tallet gift med skuespilleren Ric Pipino, men giftet seg i 2005 med artisten Seal. Etter skilsmissen med Seal i 2014 , begynte Heidi å date deres felles livvakt Kristen Martin (41). Forholdet deres varte til januar 2014, og bare to måneder etterpå ble hun sammen med Vito.

Emmy-nominert

<strong>FORRYKENDE KARRIERE:</strong> Supermodellen har flere enn ett ben å stå på. Her var hun programleder i reality-programmet Project Runway som hun også vant Emmy for. Foto: NTB scanpix.
FORRYKENDE KARRIERE: Supermodellen har flere enn ett ben å stå på. Her var hun programleder i reality-programmet Project Runway som hun også vant Emmy for. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Siden hun slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave og ble den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av nittitallet, har Heidi hatt en forrykende karriere.

I tillegg til å prestere foran kamera, har den blonde skjønnheten også jobbet som programleder, produsent, designer og skuespiller – i tillegg til å ha født og oppdratt sine fire barn.

Heidi er i år, nok en gang Emmy-nominert i kategorien «Outstanding Reality-Competition Program» med sitt reality-program «Project Runway», hvor supermodellen er blant produsentene. Tidligere har hun også vunnet Emmy for sin rolle som programleder i det samme programmet.

Emmy-utdelingen 2017 går av stabelen natt til mandag norsk tid. Etter alt å dømme vil supermodellen nå ankomme årets Emmy-utdeling på søndag uten Vito.

LES OGSÅ: Gwyneth Paltrow om sine brudd:- Jeg har ødelagt mange forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer