- De har sex på TV i Norge, men viser ikke vold

«Lilyhammer»-Steven er overrasket over den norske TV-kulturen.

<strong>OVERRASKET:</strong> Van Zandt er overrasket over at det ikke er greit å vise vold på norsk TV, men sier at de i «Lilyhammer» tøyet strikken så langt de kunne. Foto: NRK
OVERRASKET: Van Zandt er overrasket over at det ikke er greit å vise vold på norsk TV, men sier at de i «Lilyhammer» tøyet strikken så langt de kunne. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Steven Van Zandt (61) og «Lilyhammer» har gjort suksess med et snitt på 998.000 seere etter premieren på NRK.

Men Van Zandt, som har spilt i «Sopranos», og som også er gitarist i Bruce Springsteens E Street Band, er overrasket over mangelen på vold.

- Serien er ikke en komedie, men den er lettere enn «Sopranos». Noe av grunnen er den norske kulturen. Hvis du ser alle åtte episodene, er det noe vold, men vi strakk det så langt vi kunne, er jeg redd. Det er ikke sånn i Norge, man får ikke lov. Man kan ha sex i beste sendetid der, men vold er ikke greit, sier i et intervju med Huffington Post.

Musikeren og skuespilleren er lite imponert over sitt hjemland etter å ha tilbragt en kald vinter i Norge.

- Vi vet ikke en gang hva snø er her i forhold. Flyplassen der stenger aldri, det er ingen biler som har kjørt seg fast, ingen strømbrudd, ingen problemer i det hele tatt med to meter snø. Vi får åtte centimeter snø her i USA, og hele landet stopper opp.

Van Zandt gjorde et forsøk på å lære seg norsk under tiden i Norge, men ga opp fort.

- For å være ærlig er det rett og slett for vanskelig. Det er et vanskelig språk. Vi brukte det som et premiss, at rollefiguren min forstår språket, men snakker det ikke. Jeg kom ikke spesielt langt med å lære meg det, ørene mine hører det liksom ikke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lot seg sjarmere av norsk jentegjeng

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer