- De har sex døgnet rundt

Kanye gjør alt for å gi Kim Kardashian en baby i 35 års-gave.

YRE: Kim Kardashian og Kanye West er fast bestemt på å få et barn til i nærmeste fremtid.  Foto: Splash News/ All Over Press
YRE: Kim Kardashian og Kanye West er fast bestemt på å få et barn til i nærmeste fremtid. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Julen handler vanligvis om god mat, familiehygge, pakker og lun stemning. Men i Kardashian-familien er det noe helt annet som står på planen.

Ifølge Hollywoodlife.com sine kilder er nemlig Kanye West (37) fast bestemt på å gi realitystjernen Kim Kardashian en baby i 35 års-gave.

PRØVER: Skal man tro utenlandske medier vil Kanye gi Kim en baby i 35 års-gave.  Foto: INFphoto.com/All Over Press
PRØVER: Skal man tro utenlandske medier vil Kanye gi Kim en baby i 35 års-gave. Foto: INFphoto.com/All Over Press Vis mer

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35 års dag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, sier kilden.

Dermed er det kun et fokus i juletiden.

- De er i feriemodus og har sex døgnet rundt, skal kilden ha sagt til nettstedet.

GÅR SELV: Kim Kardashian med lille North West utenfor leiligheten deres i New York.  Foto: Splash News/ All Over Press
GÅR SELV: Kim Kardashian med lille North West utenfor leiligheten deres i New York. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

I en av episodene av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians», kunne Kim Kardashian (33) avsløre at hun vil ha et barn til, i nær fremtid.

- Jeg vil ha en stor familie

Det var mens Kim og søsteren Khloe var på trening, at Kim avslørte nyheten. Og det var en synsk person som hadde gjort henne oppmerksom på at hun snart vil bli gravid igjen.

- Jeg gikk til en synsk person som fortalte meg om fremtiden min. Hun fortalte at jeg kommer til å bli gravid igjen ganske snart, sa hun.

For omlag ett og et halvt år siden ble Kim Kardashian (34) og Kanye West (37) foreldre til lille North «Nori» West. Allerede i sommer uttalte Kim at hun ville ha flere barn.

- Jeg håper å kunne gi Nori en bror eller søster. Jeg vokste opp med mange søsken, så jeg vet hvordan det er. Jeg vil gjerne ha en stor familie og skal garantert ha et barn til, og så får vi se hvordan det går, sa Kim til Mail Online.

LES OGSÅ: Vil gi henne en søster eller bror

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer