Katy Perry og Orlando Bloom:

- De har satt ny bryllupsdato

Hollywood-stjernene forlovet seg for et år siden.

PLANLEGGER BRYLLUP: Katy Perry og Orlando Bloom skal være i gang med forberedelsene til sin store dag. Foto: NTB Scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Katy Perry og Orlando Bloom skal være i gang med forberedelsene til sin store dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På valentinsdagen i fjor fridde Orlando Bloom (43) til kjæresten Katy Perry (35). Dette avslørte turtelduene selv for fansen på sosiale medier.

På Instagram delte de et bilde hvor de selv stod i forgrunnen, mens en rekke røde hjerteballonger dekket veggen bak.

På fingeren viste popstjernen frem en diger ring bestående av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kunne det se ut til at Katy hadde grått, ettersom øynene hennes så litt røde og hovne ut.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens Orlando skrev «Lifetimes».

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Forskjøv bryllupet

Opprinnelig var det planlagt at bryllupet skulle stå i desember, men datoen ble forandret, skrev Us Weekly før jul.

Til tross for at paret har hatt et noe vinglete av-og-på forhold siden 2016, så skal det ikke ha vært noe dramatikk bak denne avgjørelsen.

- De måtte gjøre endringer for å få det lokalet de ønsker seg, forklarte en venn nær paret til nettstedet.

Nå melder Us Weekly at stjerneparet planlegger å gifte seg til våren.

- Katy og Orlandos bryllup skal stå i april, forteller en kilde.

Vil ha to seremonier

Selv om bryllupet ble utsatt, skal Katy og Orlando ha det bedre sammen nå enn noen gang tidligere.

- De er hodestups forelsket, fortalte Us Weeklys kilde i desember, og la til at begge koste seg med planleggingen av seremonien.

- De skal ha én lokal bryllupsfest og én skal holdes på en annen destinasjon, fortsatte kilden.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Dette blir andre ekteskap for begge Hollywood-stjernene. Mens Bloom var gift med supermodellen Miranda Kerr (36) fra 2010 til 2013, så skilte Perry seg fra komikeren Russell Brand (44) i 2011 etter et kort og turbulent ekteskap.

- Katy var på et veldig mørkt sted etter bruddet fra Russell, så det er en stor greie for henne å gifte seg igjen. Venner og familie er veldig lykkelige på deres vegne, fortalte en kilde til People like etter at forlovelsen ble kjent i fjor.

- Etter at hun og Orlando fant tilbake til hverandre igjen, så har de prioritert hverandre først. Begge har bokstavelig talt flydd jorda rundt for å holde forholdet sterkt.

EKSER: Mens Katy Perry var gift med Russell Brand, var Orlando Bloom gift med Miranda Kerr. Her er de tidligere ekteparene fotografert på Vanity Fairs Oscar-fest i henholdsvis 2010 og 2013. Foto: NTB scanpix
EKSER: Mens Katy Perry var gift med Russell Brand, var Orlando Bloom gift med Miranda Kerr. Her er de tidligere ekteparene fotografert på Vanity Fairs Oscar-fest i henholdsvis 2010 og 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drømmer om barn

Bryllup skal ikke være det eneste Bloom og Perry ser frem mot. De to skal nemlig også glede seg til å starte familie sammen.

I november avslørte «Ringenes Herre»-stjernen at han ønsker å bli pappa igjen. Fra før av har han sønnen Flynn (9) sammen med ekskona Miranda.

- Jeg vil virkelig bare nyte familie og venner, min vakre sønn og å få flere barn, fortalte han, ifølge Metro News, og fortsatte:

- Jeg vil være sikker på at når jeg setter i gang med det, er det med hele hjertet og jeg er veldig klar på hva det betyr, i motsetning til en romantisk idé om hva det betyr å være i et forhold.

Også «Roar»-stjernen skal drømme om barn.

- Katy ønsker å bli gravid kort tid etter bryllupet, fortalte kilden til Us Weekly i desember.

LES OGSÅ: Dette sier Orlando Bloom om ekskonas barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer