DAMER OG FEST: Slik ser det ut når hip-hop duoen «Emire og Lillebror» får hjelp av «Erik og Kriss» i sin nye video. Foto: Royal Mayhem Entertainment
DAMER OG FEST: Slik ser det ut når hip-hop duoen «Emire og Lillebror» får hjelp av «Erik og Kriss» i sin nye video. Foto: Royal Mayhem Entertainment Vis mer

- De har nok bedre drag på damene enn oss

Erik og Kriss rakte ut en hjelpende hånd til norsk hip-hop duo. Se videoen!

Publisert
Se videoen nederst i saken!

SEHER.NO:  Hip-hop duoen Assad Arif (26) og Emir Mulaosmanovic (25) fikk mye oppmerksomhet for tre år siden da de sammen med flere andre spilte i filmen «99% Ærlig» og senere ga ut en CD med samme navn, som en del av kollektivet «Forente Minoriteter».

Nå er duoen tilbake under navnet «Emire og Lillebror» og i kjent hip-hop stil er videoen til den nye singelen «Invitert», preget av fest og sexy jenter.

I tillegg dukker artistkollegene Erik og Kriss - kjent for blant annet sangen «Ølbriller» og fra «Korslaget» på TV 2 - opp i videoen du kan se på YouTube her, eller nederst i saken.

- Det tok veldig mye tid, for vi gjorde alt selv, alt fra filming i to dager til klipping i etterkant. Sangen handler jo om folk fra østkanten av Oslo, som blir invitert på vestkantfest, og det var moro at Erik og Kriss takket ja til å representere vestkanten.

- Jentene er folk vi kjenner, som hadde lyst til å være med, men jeg tror nok Erik og Kriss har mer drag på damene enn oss. De har jo noen flere hitsingler foreløpig, sier Assad og ler til Seher.no.

Etter tre konserter i Oslo, Bergen og Trondheim før sommeren, planlegger duoen en landsdekkende turné fra høsten av.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Farmen-Synne blir programleder på TV 2

Se videoen til «Invitert» av Emire og Lillebror ftr. Stian Ehi her:

[obj:media:9749]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer