Angelina Jolie:

- De har møttes noen ganger

I et halvt år har det blitt spekulert på om Angelina Jolie har funnet kjærligheten med en annen, yngre stjerne.

SINGEL, ELLER?: Angelina Jolie skal ha blitt god venn med en annen superstjerne. Men til venner hevder de å kun være venner. Foto: Maurizio D'Avanzo/IPA/Pa Photos
SINGEL, ELLER?: Angelina Jolie skal ha blitt god venn med en annen superstjerne. Men til venner hevder de å kun være venner. Foto: Maurizio D'Avanzo/IPA/Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor begynte romanseryktene å herje rundt skuespiller Angelina Jolie (46), etter at hun ble observert spise middag sammen med artisten The Weeknd (31) i Santa Monica i California.

- Duoen tilbrakte timer på restauranten, før de dro hver for seg for å unngå mistanke, fortalte en kilde til E! News den gang.

To måneder senere ble de nok en gang observert spise middag sammen. I motsetning til i juli, hvor de forlot restauranten hver for seg, skal de denne gangen ha forlatt den sammen.

Det har aldri blitt bekreftet at duoen dater, men et halvt år etter at de først ble sett sammen, leter fansen fortsatt etter tegn på at det er en romantisk gnist til stede, skriver Us Weekly.

- Har ting til felles

Overfor magasinet forteller en kilde nær Jolie og The Weeknd, hvis egentlige navn er Abel Makkonen Tesfaye, at duoen har møttes en rekke ganger.

Det skal imidlertid ikke være snakk om noe romantisk, slik flere fans håper.

- Angelina og The Weeknd har møttes noen ganger, men det er ikke noe romantisk på gang mellom dem. Det er i hvert fall hva vennene deres blir fortalt, sier kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer