Angelina Jolie:

- De har møttes noen ganger

I et halvt år har det blitt spekulert på om Angelina Jolie har funnet kjærligheten med en annen, yngre stjerne.

SINGEL, ELLER?: Angelina Jolie skal ha blitt god venn med en annen superstjerne. Men til venner hevder de å kun være venner. Foto: Maurizio D'Avanzo/IPA/Pa Photos
SINGEL, ELLER?: Angelina Jolie skal ha blitt god venn med en annen superstjerne. Men til venner hevder de å kun være venner. Foto: Maurizio D'Avanzo/IPA/Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor begynte romanseryktene å herje rundt skuespiller Angelina Jolie (46), etter at hun ble observert spise middag sammen med artisten The Weeknd (31) i Santa Monica i California.

- Duoen tilbrakte timer på restauranten, før de dro hver for seg for å unngå mistanke, fortalte en kilde til E! News den gang.

To måneder senere ble de nok en gang observert spise middag sammen. I motsetning til i juli, hvor de forlot restauranten hver for seg, skal de denne gangen ha forlatt den sammen.

Det har aldri blitt bekreftet at duoen dater, men et halvt år etter at de først ble sett sammen, leter fansen fortsatt etter tegn på at det er en romantisk gnist til stede, skriver Us Weekly.

KJÆRESTER: Artisten Sigrid viste seg for første gang sammen med den nye kjæresten sin Nikolai Schirmer på den røde løperen under P3 Gull. Video: Jonas Hammer. Reporter Jenny Emilie Aas Vis mer

- Har ting til felles

Overfor magasinet forteller en kilde nær Jolie og The Weeknd, hvis egentlige navn er Abel Makkonen Tesfaye, at duoen har møttes en rekke ganger.

Det skal imidlertid ikke være snakk om noe romantisk, slik flere fans håper.

- Angelina og The Weeknd har møttes noen ganger, men det er ikke noe romantisk på gang mellom dem. Det er i hvert fall hva vennene deres blir fortalt, sier kilden.

ROMANSERYKTER: The Weeknd skal ha spist flere middager med Angelina Jolie. Foto: David Buchan/Shutterstock/NTB
ROMANSERYKTER: The Weeknd skal ha spist flere middager med Angelina Jolie. Foto: David Buchan/Shutterstock/NTB Vis mer

Superstjernene skal likevel trives i hverandres selskap, og har gode samtaler.

- De har mer til felles enn hva folk tror, sier kilden til Us Weekly.

Det er tidligere blitt kjent at de skal ha funnet tonen over deres felles kjærlighet for Etiopia. Mens Tesfayes foreldre er etiopiske, har Jolie adoptert datteren Zahara derfra.

I tillegg skal flere av barna til Jolie være store fans av artistens musikk, og synes det er gøy at moren har et bånd til The Weeknd, skriver magasinet.

Spekulasjoner i fleng

Det kan altså tyde på at det ikke er noen romantiske intensjoner til stede mellom Jolie og The Weeknd. Han er imidlertid ikke den første mannen skuespilleren ble romantisk koblet til i løpet av fjoråret.

Bare en kort måned etter at Jolie sist ble observert spise middag med The Weeknd, ble hun også tatt på fersken da hun var ute med eksmannen Jonny Lee Miller i oktober.

Bilder fra kvelden viser paret i bilen på vei hjem fra restauranten Eoc i Beverly Hills, California. En kilde hevdet den gang overfor E! News at eksparet bare er gode venner.

COMEBACK: Observante seere la kanskje merke til en gammel kjenning da Linni Meisters drømmeprinser ble presentert. En av dem har nemlig datet på TV tidligere. Video: Rød Løper/TV 2/Discovery+ Vis mer

Jolie, som var gift med Miller fra 1996 til 1999, har også selv vært ærlig om at hun har et godt forhold til eksmannen. Paret møttes under innspillingen av thrilleren «Hackers», et møte Jolie husker svært godt.

- Det er der jeg møtte Jonny, som fortsatt er en god venn. Så jeg tenker alltid på ham når jeg tenker tilbake på det. Selv om jeg er helt sikker på at filmen ser veldig gammel ut nå, hadde vi det veldig gøy med å lage den, uttalte hun den gang, ifølge E! News.

LES OGSÅ: - Sjokkert over at alt var en løgn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer