<strong>SKJULTE SEG:</strong> Rihanna og Ahston Kutcher skal ha forsøkt å skjule forholdet i åtte uker, men denne uken ble de avslørt da hun var på vei ut av hans hjem. Dette bildet er tatt tidligere på kvelden, før det var fotografene og ikke Rihanna som lurte i b Foto: Stella Pictures
SKJULTE SEG: Rihanna og Ahston Kutcher skal ha forsøkt å skjule forholdet i åtte uker, men denne uken ble de avslørt da hun var på vei ut av hans hjem. Dette bildet er tatt tidligere på kvelden, før det var fotografene og ikke Rihanna som lurte i b Foto: Stella Pictures Vis mer

- De har møttes i hemmelighet i åtte uker

Superparet Ashton Kutcher og Rihanna skal ha tilbrakt mange sene kvelder sammen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble Rihanna (24) avslørt da hun tok et nattlig besøk til Demi Moores eksmann Ashton Kutcher.

Bildene av superstjernen på vei ut av Ashtons luksushjem satte umiddelbart i gang spekulasjoner om de to har et forhold.

Nå er det ifølge The Sun, blitt kjent at de to har hatt noe på gang de siste to månedene – og at det ikke skal være første gang de to har tilbrakt sene kvelder sammen.

De to skal ha møttes på festen til en felles venn i desember.

- Flørten begynte med en gang Rihanna og Ashton møttes. De utvekslet telefonnummer, og det ledet til at de begynte å tekste hverandre og avtalte møter. De snek seg av gårde til et hotell i Santa Monica for noen uker siden, sier en kilde til The Sun.

- De er to single mennesker som har en flørt, og følte det var best at de møttes i hemmelighet, sier kilden.

Rihanna skal ha fortalt venner at hun synes Ashton er morsom og søt. Hun skal være så betatt av «Two and a half men»-stjernen at hun skal ha spurt om å få være med i hans Kabbalah-gruppe.

Grunnen til at de skal ha møttes i hemmelighet, er at Ashton ikke ønsket å utsette ekskona Demi Moore for enda flere damehistorier.

- Han er en snill gutt, men med Demis helseproblemer har folk glemt det, hevder kilden, som tydeligvis har glemt Ashtons utroskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna sjokkerte i gjennomsiktig topp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer