TRØBBEL?: Ryktene går om at det skal være trøbbel i paradis for Clooney-familien. Her er Amal og George avbildet sammen i New York i starten av desember. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL?: Ryktene går om at det skal være trøbbel i paradis for Clooney-familien. Her er Amal og George avbildet sammen i New York i starten av desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amal Clooney og George Clooney:

- De har levd fra hverandre en stund

Skal ikke ha blitt sett med tvillingene på over 200 dager.

Publisert

Menneskerettighetsadvokaten Amal Clooney (40) og den verdenskjente skuespillerkjekkasen George Clooney (57) giftet seg i et storslått bryllup i september 2014. Paret har siden vært stormforelsket, og Amal har hele veien omtalt ektemannen som hennes største kjærlighet.

Nå kan det det imidlertid se ut til at det er trøbbel i paradis for det verdenskjente stjerneparet.

Ifølge nettstedet Radar Online skal ikke George ha blitt observert offentlig med tvillingene Ella og Alexander på over 200 dager.

Det setter fart på ryktene om at Clooney-parets ekteskap henger i en tynn tråd.

- George og Amal har kranglet om deres forskjellige livsstiler, og rykter om at det er splid mellom de to, har sirkulert i flere måneder, forteller en kilde tett på paret til Radar Online, og fortsetter:

- Hun er bare business, og han er lek. De er som olje og vann - de blander seg ikke.

- Har levd separate liv

Amal skal ifølge nettstedet også ha forlatt parets hjem i England og tatt med de 20 måneder gamle tvillingene til den italienske øya Sardinia.

Clooney-paret skal heller ikke ha blitt fotografert sammen siden 11. august i fjor, og ifølge den samme kilden, skal Amal og George angivelig ikke levd sammen på en stund.

ROJALT BRYLLUP: Amal og George Clooney var selvskrevne gjester da prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg 19. mai ifjor. Foto: NTB Scanpix
ROJALT BRYLLUP: Amal og George Clooney var selvskrevne gjester da prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg 19. mai ifjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- George har festet mye og vært sammen med sin forretningspartner Rande Gerber. George liker å være festens midtpunkt. Det hjelper ham å få tankene bort fra problemene sine, sier kilden.

Vis mer

Fikk tvillinger

Ryktene kommer bare måneder etter at Amal Clooney viste frem parets tvillinger for første gang. De kom til verden i juni 2017, og siden den gang har George og Amal i stor grad skjermet de to hjerteknuserne.

Trioen ble fotografert i New Yorks gater i starten av desember, og den spreke moren så ut til å mestre oppgaven som tvillingmor på strak arm. Hun bar nemlig Ella og Alexander på hver sin arm, og så like motebevisst og stilig ut som alltid.

Mens Ella så ut til å bry seg minimalt om de mange menneskene som hadde samlet seg rundt dem, så derimot broren mer skeptisk ut. Han rynker nemlig tydelig på brynene på bildet, og ser foreløpig ikke helt komfortabel ut med de mange paparazziene som følger dem.

Med hver sin bamse ble de halvannet år gamle tvillingene fraktet trygt inn i en ventende bil av Amal.

George har på sin side ikke vært avbildet med 20 måneder gamle tvillingene enda.

- Mitt livs kjærlighet

Amal og George har tidligere fortalt svært åpenhjertig om sin kjærlighet for hverandre. Det var i 2013 at filmkjekkasen Clooney traff den 16 yngre toppadvokaten, den gang med navnet Amal Alamuddin.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde til den britiske skjønnheten.

I 2016 avslørte George Clooney at han aldri har hatt det bedre enn han har det i dag.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslører han til Esquire magazine, ifølge UsWeekly.com.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig, sa han den gang.

Vis mer

LES OGSÅ: Åpner opp om kjærligheten og barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer