Brad Pitt og Angelina Jolie:

- De har kommet veldig langt

Det tidligere stjerneparet skal ha lagt den vonde tiden bak seg.

SKILT: Her er Brad Pitt og Angelina Jolie sammen under Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2009 mens de enda var et par. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Her er Brad Pitt og Angelina Jolie sammen under Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2009 mens de enda var et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2016 kom sjokknyheten om at Brad Pitt (56) og Angelina Jolie (44) hadde brutt med hverandre etter bare to år som mann og kone.

Duoen giftet seg i 2014, etter ti år som kjærester, men ekteskapet skulle altså ikke holde lenge. Sammen har de barna Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) og tvillingene Vivienne og Knox (11).

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Pitt i en pressemelding til People den gang.

Via sin talsperson fortalte Jolie til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Hun ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

Det kom også frem at en av grunnene til at 44-åringen valgte å forlate «Fight Club»-stjernen skal ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom ham og Maddox om bord på et fly i 2016. I tillegg skal Pitt ha slitt med alkoholproblemer.

Lærer av barna

Mens far og sønn fremdeles skal ha et svært betent forhold, så skal ting nå ha bedret seg betraktelig mellom Brad og Angelina. Spesielt fordi de endelig har klart å enes om hvem som skal ha ungene når.

- De kommer mye bedre overens nå som de har blitt enige om omsorgsfordelingen for barna. De har kommet veldig langt, sier en kilde til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music, og legger til:

- Ungene er det aller viktigste for Brad, og han forteller vennene sine at han lærer så mye om livet fra dem.

Mens «Ad Astra»-stjernen kun skal ha truffet Maddox en håndfull ganger siden skilsmissen, så skal han ha klart å opprettholde et godt forhold til de andre barna.

Onsdag fylte hans eldste biologiske datter Shiloh, som også omtales som John, journ anm, 14 år, og ifølge kilden skal han være svært stolt av henne.

- Shiloh står begge sine foreldre nær. Alle søsknene har gledet seg til å feire henne, og Brad er så stolt over hvem hun er og hvem hun har blitt. Han elsker at hun alltid er tro mot seg selv, og behandler søsknene sine bra.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

«John. Jeg er John»

I et intervju med Oprah Winfrey i 2008, da Shiloh ennå ikke hadde fylt tre år, fortalte pappa Brad at datteren insisterte på å bli kalt John.

- Hun vil bare bli kalt John. John eller Peter. Så det er en Peter Pan-greie. Så vi må kalle henne John. Det er sånn: «Shi, vil du ha ...», og så: «John. Jeg er John», delte han, ifølge Huffington Post.

Og helt siden fireårsalderen har Shiloh fått klippet håret kort og gått i gutteklær.

- Hun vil være en gutt, så vi måtte klippe håret hennes. Hun liker bare å gå i gutteklær, og hun føler at hun er en av brødrene, sa Angelina åpenhjertig om Shiloh til Vanity Fair i 2010.

Selv om bruddet mellom stjerneparet var av det bitre slaget den første perioden, så skal de altså i dag samarbeide godt om oppdragelsen til barna.

- Til tross for alt dramaet som har foregått, så har barna tilpasset seg godt på grunn av Brad og Angelinas fantastiske samarbeid som foreldre. Selv om de har ulike interesser som de presenterer ungene for, så deler de samme familieverdier og oppdrar dem til å bli sterke individer, har en kilde nær skuespillerne tidligere fortalt til In Touch.

Etter hvert som tiden har gått, skal Angelina også ha prøvd å hjelpe til med å reparere det ødelagte forholdet mellom eksmannen og Maddox, men foreløpig uten hell. Dette til «Fury»-stjernens store skuffelse.

- Maddox har ikke vært mottakelig, og for Brad er dette et fryktelig stort tap, fortalte en kilde til Us Weekly i oktober.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Forhold handler ikke bare om fysisk tiltrekning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer