De har knapt blitt eldre på åtte år

Nå er Frustrerte Fruer-eventyret over. Se bildene før og nå!

2012. Desperate Housewives Season 8. Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria, Vanessa Williams et Marcia Cross Code: 4111 STELLA PICTURES  Foto: Stella Pictures
2012. Desperate Housewives Season 8. Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria, Vanessa Williams et Marcia Cross Code: 4111 STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se vår sammenligning av de fire fruene, fra den tiden serien var ny i 2004 med bilder av hvordan de ser ut nå, i bildegalleriet under.


SEOGHØR.NO: I fjor høst ble det avgjort at sesong nummer åtte av suksesserien Frustrerte Fruer skulle bli den siste. Den åttende sesongfinalen ble sendt på den amerikanske kanalen ABC søndag. I Norge sendes serien på TV 2, som ligger noen uker etter det amerikanske sendeskjemaet.

Og skuespillerne Teri Hatcher (47), Felicity Huffman (49), Marcia Cross (50) og Eva Longoria (37) ser forbausende like ut nå, som det du gjorde for åtte år siden. Eva Longoria er den yngste av dem, og var i slutten av 20-åra da serien startet. Hun så merkbart yngre ut i 2004, men har eldes svært grasiøst. Av alle de fire hovedrolleinnehaverne, er Eva den eneste som ikke har barn. 

-Adjø Wisteria Lane, jeg er så trist akkurat nå. Takk for de siste åtte årene, skrev Longoria nylig på Twitter.

Marcia Cross (Bree) ser ikke ut til å ha blitt en dag eldre. Til tross for at hun er den eneste som blitt mor under innspillingen av serien. I 2007 - det samme året som serien hadde mer enn 120 millioner seere verden over - fødte hun tvillingene Eden og Savannah. . 

- Er du sikker på at det ikke er kreft? (Da hun fikk vite hun er gravid) - Er Felicity Huffmans (Lynette) yndlingsreplikk i hele serien, skriver hun på sin hjemmeside.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ny person tas livet av i Frustrerte Fruer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer