<strong>VENTET PÅ DRAMATIKK:</strong> Signe Taubøll, Maiken Wahlstrøm Nilssen og Eirin Hagstrøm fra «Top Model» hevder livet i TV3-serien var langt mer dramatisk enn TV-bildene gir inntrykk av. Foto: Anders Myhren, Seher.no
VENTET PÅ DRAMATIKK: Signe Taubøll, Maiken Wahlstrøm Nilssen og Eirin Hagstrøm fra «Top Model» hevder livet i TV3-serien var langt mer dramatisk enn TV-bildene gir inntrykk av. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- De har klippet vekk all kranglingen

«Top Model»-deltakere kjenner seg ikke igjen i TV3-serien. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Top Model-jentene nederst i artikkelen!

SEHER.NO: I realityserien «Top Model» - hvor 15 jenter kjemper om premien på blant annet en modellkontrakt - har det tilsynelatende kun vært sterke følelser i sving når jente etter jente har måttet forlate konkurransen.

Men ifølge deltakerne Signe Taubøll, Eirin Hagstrøm og Maiken Wahlstrøm Nilssen var ikke hverdagen like harmonisk som TV-bildene gir inntrykk av.

- Det er mye de ikke har tatt med, som ville laget enda bedre TV. Det var flere jenter som sa de hadde slengt dritt om andre når de hadde vært «one on one» med kamera. Vi prøvde å være ærlig med hverandre for å være foreberedt når det kom ut, men ingenting har jo blitt tatt med, sier jentene til Seher.no.

Kranglet om «mammating»
Eirin sier det å bo tett på opptil 14 andre jenter i flere uker, samtidig som de ikke fikk ha kontakt med venner og familie, lett førte til krangling.

- For min del kunne det dreie seg om «mammating». Om jeg har det rotete i kofferten min, så er ikke det noe som ei som bor på et annet rom har noe med, sier hun til Seher.no.

I «America's Next Top Model» - som er den amerikanske versjonen av TV3s program - er åpen krangling et hyppig syn.

- Helt Texas
Maiken tror TV-seerne hadde satt pris på å se det som ikke ble vist i den norske serien.

- Det var situasjoner der inne som var helt Texas, og hvis de skal lage reality, hvor er det? spør hun.

- Ikke bevisst
Linda Glomlien i TV3 hevder kanalen ikke har prøvet å pynte på inntrykket av stemningen blant «Top Model»-jentene.

- TV3 har ikke bevisst klippet bort eventuelle krangler mellom jentene, dramatikk er tvert imot et fint krydder i et reality-program. Det vil alltid være ting som skjer under en tv-innspilling som kameraene ikke fanger opp, sier hun til Seher.no

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl 20.30.


Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: «Top Model»-Eirin kaster klærne i FHM

[obj:media:9567]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer