<strong>MÅTTE FLYTTE:</strong> Spencer og Heidi måtte pakke sakene sine og flytte fra den luksuriøse Malibu-leiligheten. Foto: All Over
MÅTTE FLYTTE: Spencer og Heidi måtte pakke sakene sine og flytte fra den luksuriøse Malibu-leiligheten. Foto: All Over Vis mer

- De har ingen penger igjen

Hollywood-pressen har vendt reality-paret ryggen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Vi er sjelevenner. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan få ekteskapet til å fungere igjen, sa Spencer Pratt (26) nylig, etter at han hadde blitt satt i arresten sammen med Heidi Montag (23) for besittelse av våpen.

Dermed ser det ut til at skilsmissen til reality-paret er avblåst. Eller rettere sagt: Verden begynner å forstå at det hele var et stunt for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Det står likevel ikke helt topp til på hjemmebane for paret, som ble kjent gjennom «The Hills». Spencer og Heidi skal angivelig slite med store pengeproblemer, noe som har ført til at de har flyttet ut fra 40-millionersleiligheten i Malibu. De hadde rett og slett ikke råd til å betale husleien, som var på drøye 120.000 kroner i måneden.

Det betyr at Spencer og Heidi for tiden bor hos Spencers mor.

- Sannheten er at de ikke har noen penger. Den eneste lønnen de får er fra paparazzier. Men Hollywood-magasinene er egentlig ikke så interessert i dem lenger, sier en kilde til RadarOnline.com.

Å tjene nok penger har gått helt til hodene på både Heidi og Spencer. Sistnevnte trodde det ville bli en lønnsom affære å fjerne skjegget sitt. Der tok han feil.

- Mange av journalistene vet nå at deres nylige brudd bare var tull og de forstår at leserne også skjønner dette. Spencer trodde at han kunne tjene masse penger på å barbere vekk alt skjegget, men han ødela for seg selv, ved å legge ut video av det på YouTube.

At paret nå ikke har noen penger, skyldes dårlig investering, og mye sløsing.

- Heidi mener at de bør tjene masse penger, men hun har blitt veldig kravstor. Sannheten er at de har tjent mye penger, men de har ikke investert klokt, brukt alt for mye, og nå er de i trøbbel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir det ingen skilsmisse likevel?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer