Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- De har ikke snakket sammen på flere dager

Khloé skal være rasende på Tristan.

IKKE PÅ TALEFOT: Khloé Kardashian og Tristan Thompsons forhold henger i en tynn tråd etter utroskapsrykter. Foto: NTB Scanpix
IKKE PÅ TALEFOT: Khloé Kardashian og Tristan Thompsons forhold henger i en tynn tråd etter utroskapsrykter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er knapt en uke siden Khloé Kardashian (33) fødte datteren True Thompson, men til tross for utroskapsrykter har det virket som som realitystjernen har tilgitt barnefaren Tristan Thompson (27).

TMZ skal ha snakket med en kilde nær Kardashian-familien som nå sier at forholdet mellom de to er i ruiner, tross i at Khloé har satt opp en fasade som kan tyde på det motsatte.

Kilden forteller TMZ at Khloé er rasende på Tristan etter at det ble kjent at han gjentatte ganger skal ha vært utro mot henne.

Hun skal dessuten føle seg offentlig fornedret av alt oppstyret.

Trodde han var tilgitt

Mange fikk inntrykk av at Khloé hadde tilgitt Tristan, da hun mandag la ut et bilde der hun røpet at navnet på babyen er True Thompson. Dette fordi hun altså valgte å bruke hans etternavn og ikke sitt eget.

Nå sier kilden til TMZ at alt kun er en fasade, og at forholdet deres er i ferd med å kollapse.

Broren til Khloé, Rob Kardashian (31), skal også ifølge nettsiden også være rasende på Tristan.

Khloé befinner seg foreløpig fremdeles hjemme i huset til Tristan i Cleveland sammen med den nyfødte datteren, men dette skal kun være fordi hun har alt babyutstyret der. De to skal visstnok ikke ha ha snakket sammen på flere dager.

Mamma Kris (62) og søstrene Kim (37), Kourtney (39) og Kendall (22) fløy alle til Cleveland mandag for å støtte Khloé etter at hun angivelig fikk et emosjonelt sammenbrudd.

TMZ og People skriver at realitystjernen planlegger å ta med seg datteren så fort hun er i stand til å fly tilbake til sitt eget hjem i Los Angeles.

Kritikk for babynavn

Daily Mail skriver at babynavnet, som mange reagerte sterkt på, ble valgt før det ble kjent at Tristan hadde vært utro.

Khloé avslørte babynavnet på sin egen Instagram-konto med dette bildet:

«Vår lille jente, True Thompson, har fullstendig kapret våre hjerter, og vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til vår familie. Mamma og pappa elsker deg, True».

Og navnet er, etter alt å dømme, ikke helt tilfeldig valgt. Mormor Kris gikk nemlig ut på sosiale medier og delte historien bak det spesielle valget.

- Jeg er så stolt av å kunne ønske mitt vakre lille barnebarn True velkommen til verden. FUN FACT ... Min bestefars navn på min fars side var True Otis Houghton. Min fars navn var Robert True Houghton. Jeg er dermed så glad for at Khloé har gitt sin datter navnet True, skriver Kris Jenner på Instagram.

Overfor E! og CNN ble det bekreftet at Tristan var til stede under fødselen, og at alt tilsynelatende var i skjønneste orden.

Den lille jenta kom til verden på et sykehus like utenfor Cleveland torsdag forrige uke. Da Khloé delte bildet med navnet på datteren, hadde det gått fire dager siden hun sist oppdaterte fansen på sosiale medier.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Opprørt

Dagen før fødselen ble det dessuten hevdet at Khloé hadde fått tidlige rier som følge av utroskapsbråket, og at hele familien var på plass ved fødestua for å støtte 33-åringen i en vanskelig tid.

«Vi har blitt fortalt at riene akkurat har startet, og selv om det er umulig å vite, så er det kanskje ikke tilfeldig at det skjedde bare timer etter at det dukket opp videoer av Tristan sammen med andre kvinner», skrev TMZ.

Og det er nettopp den angivelige utroskapsskandalen rundt basketballspilleren som får enkelte fans til å rynke på nesen over valget av babynavn.

Ifølge UsWeekly er det flere som påpeker i sosiale medier at navnet «True», som jo betyr ting som sann, ekte og tro, klinger dårlig når faren til barnet skal ha vært akkurat det motsatte.

LES OGSÅ: Nå får hun kritikk for dette også