- De har ikke sett meg naken

Solveig Kloppen ler av Sigrid Bonde Tusvik sin uttalelse om at hun har «en perfekt kropp».

SEOGHØR.NO: Da «Gullruten» gikk av stabelen fredag kveld i Bergen, florerte det av festpyntede kjendiser. En av de som imponerte med sitt kjolevalg, var den folkekjære programlederen Solveig Kloppen (44). 

I en kroppsnær rød glitterkjole fra luksusdesigneren Elie Saab, strålte 44-åringen som aldri før. En av de som tidligere har lagt merke til Kloppens flotte figur, er komiker Sigrid Bonde Tusvik (36). 

- Solveig har en perfekt kropp! Så slank og liten og fin. Jeg elsker kroppen hennes, sa Tusvik nylig i den populære podcasten «Tusvik & Tønne»

Da Seoghør.no fortalte dette til Kloppen på Gullruten, fikk programlederen hakeslepp.

Se video øverst i saken!

- Hva?! Oi! Det var jo veldig, veldig hyggelig å høre! Og veldig overraskende, vet ikke helt hva jeg skal si til det. Her er det jo massse «hold in»-truser og alt mulig under. Det eneste jeg har å si er: De har ikke sett meg naken!

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR DUO: «Tusvik & Tønne»-skaperne Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik vant publikumsprisen «Årets morsomste» under Komiprisen 2015. Foto: Tor Lindseth
POPULÆR DUO: «Tusvik & Tønne»-skaperne Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik vant publikumsprisen «Årets morsomste» under Komiprisen 2015. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Familien flyttet ut

Solveig Kloppen var nominert til årets publikumsfavoritt under Gullruten i år, blant annet for sin innsats i «En kveld hos Kloppen». Prisen gikk til Petter Nyquist, mannen bak TV-dokumentaren «Petter Uteligger».

I TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen» inviterer hun kjendiser hjem til seg på fest i huset på Tåsen.

Kloppen byr på seg selv og mener det er en fordel å filme hjemme.

- Det er en stor fordel at opptakene blir gjort hjemme hos oss. Da senker gjestene skuldrene, og stemningen blir lettere. Mange har spurt meg: «Hadde det ikke vært lettere å gjøre dette i studio?». Jeg tror ikke det hadde blitt det samme resultatet, sa programlederen nylig til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Solveig Kloppen har gjort stor suksess med TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen», her sammen med (f.v) Tone Damli, Christian Ringnes og Siri Kristiansen. Under Gullruten var hun nominert til Publikumsprisen. Foto: Agnete Brun/ TV 2
SUKSESS: Solveig Kloppen har gjort stor suksess med TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen», her sammen med (f.v) Tone Damli, Christian Ringnes og Siri Kristiansen. Under Gullruten var hun nominert til Publikumsprisen. Foto: Agnete Brun/ TV 2 Vis mer

Det spesielle TV-konseptet har ført til at ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy og barna Albert og Klara må flytte ut under innspillingen. På spørsmål om hva familien synes om at programmet spilles inn i deres hjem, innrømmer Solveig at ikke alle er like fornøyde.

- For å være helt ærlig så synes de det er sånn passe. De må flytte ut i perioder hvor opptakene pågår, siden det er for mye å rigge opp og ned mellom opptakene. Så vi leier en leilighet i nærheten. Det må kunne beskrives som et i-lands problem. Vi har ingen grunn til å klage, sa Kloppen.

I tillegg håper hun at både TV 2 og seerne vil bli invitert hjem til henne igjen - og at det blir flere sesonger av programmet.

Se klipp fra «En kveld hos Kloppen» nedenfor:

LES OGSÅ: Diktet opp falsk fortid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.