Orlando Bloom og Katy Perry:

- De har ikke lyst til å gjemme seg

Etter at superstjernene reiste til Roma sammen, er «alle» overbevist om at de to er sammen igjen.

SAMMEN I ROMA: I lang tid har ryktene gått om at Orlando Bloom og Katy Perry har funnet tilbake til hverandre. I helgen gikk de hånd i hånd i Roma, og så ikke ut til å skjule følelsene sine. Foto: Mertin / Mega / NTB scanpix
SAMMEN I ROMA: I lang tid har ryktene gått om at Orlando Bloom og Katy Perry har funnet tilbake til hverandre. I helgen gikk de hånd i hånd i Roma, og så ikke ut til å skjule følelsene sine. Foto: Mertin / Mega / NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): De siste månedene har ryktene svirret heftig om at eksparet Katy Perry (33) og Orlando Bloom (41) har funnet tilbake til hverandre.

For et drøyt år siden uttalte duoen at de trengte «en pause» fra hverandre, men nå ser det definitivt ut til at den pausen kan være over.

I helgen befant de to seg nemlig i Roma sammen, der de blant annet møtte pave Frans (81) og deltok på helsekonferansen «Unite To Cure».

Og i løpet av besøket i en av verdens mest romantiske byer, kom Katy og Orlando med flere hint om at de har funnet tilbake til hverandre som kjærester.

MØTTE PAVEN: Katy Perry og Orlando Bloom stod side om side da de hilste på pave Frans i Vatikanet i Roma i helgen. Foto: AFP/ NTB scanpix
MØTTE PAVEN: Katy Perry og Orlando Bloom stod side om side da de hilste på pave Frans i Vatikanet i Roma i helgen. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Mange kjærtegn

Ifølge People delte Katy Perry blant annet noen videosnutter på Instagram Stories, der hun omtalte nettopp Orlando Bloom som «min kjære».

På Instagram ble det også tydelig at duoen utforsket den historiske byen sammen, og «Roar»-sangeren delte blant annet en koselig «selfie» av seg selv og Orlando ved Colosseum.

Saken fortsetter under bildet.

KOSTE SEG SAMMEN: Katy Perry og Orlando Bloom hygget seg i Roma i helgen. Foto: Skjermdump fra Katy Perrys Instagram Story
KOSTE SEG SAMMEN: Katy Perry og Orlando Bloom hygget seg i Roma i helgen. Foto: Skjermdump fra Katy Perrys Instagram Story Vis mer

Katy og Orlando ble dessuten fotografert mens de spaserte i Roma hånd i hånd, og utenfor Colosseum gikk de to arm i arm mens Katy så ut til å smile fornøyd.

Dette var imidlertid ikke de eneste to anledningene der stjernene ble «tatt på fersken» i å gi hverandre fysiske kjærtegn.

Mens pave Frans ønsket deltakerne på helsekonferansen «Unite To Cure» velkommen i auditoriet Aula Paolo VI i Vatikanet lørdag, ble nemlig Katy Perry fotografert med hånden på låret til Orlando Bloom, som satt ved siden av henne, ifølge People.

Nettstedet JustJared konkluderer nå med at «Ringenes Herre»-kjekkasen er Katy Perrys «kjæreste» igjen, mens Harper's Bazaar omtaler duoens møte med paven som et «stevnemøte».

Saken fortsetter under bildene.

STJÅLNE BLIKK: Katy Perry skottet tydelig bort på Hollywood-kjekkas Orlando Bloom mens pave Frans ønsket velkommen i Vatikanet i helgen. Foto: AFP/ NTB scanpix
STJÅLNE BLIKK: Katy Perry skottet tydelig bort på Hollywood-kjekkas Orlando Bloom mens pave Frans ønsket velkommen i Vatikanet i helgen. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
HÅND I HÅND: Stjerneparet så ut til å henge sammen som erteris i Roma i helgen. Foto: Mertino / Mega/ NTB scanpix
HÅND I HÅND: Stjerneparet så ut til å henge sammen som erteris i Roma i helgen. Foto: Mertino / Mega/ NTB scanpix Vis mer

- Er opptatt og lykkelig

Foreløpig har ikke det tidligere stjerneparet gått offentlig ut og bekreftet at de er blitt sammen igjen, men Katy Perry har hintet kraftig om at sivilstatusen hennes har endret seg fra «singel».

Da hun og «American Idol»-kollegene hennes ble intervjuet av Entertainment Tonight forrige uke, ble de spurt om hvorvidt de som dommere kunne ha datet en av deltakerne i programmet.

Og svaret fra Katy Perry - som vekket oppsikt da hun «lurte til seg» et kyss fra en 19-åring ukysset deltaker nylig - kom kontant og krystallklart:

- Nei, beklager, jeg er opptatt og kan svare for meg selv. Og jeg er veldig lykkelig! uttalte popstjernen, etter at meddommer Luke Bryan hadde spøkt med at hun kunne ha datet en deltaker.

- Du er opptatt akkurat nå? spurte Entertainment Tonight-reporteren videre, hvorpå Katy svarte:

- Ja, jente, selvsagt er jeg det!

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert. Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer Vis mer

- Har savnet hverandre

Dagen etter at Katy Perry og Orlando Bloom både møtte paven og koste seg sammen i Roma, kunne en anonym kilde fortelle til People at duoens forhold er sterkere - og mer seriøst - enn på lenge.

- Det går strålende med Orlando og Katy. De dater kun hverandre nå og ting virker mer seriøst, sier kilden, og legger til:

- De er begge veldig opprømte over dette og har ikke lyst til å gjemme seg, men samtidig prøver de å verne om privatlivet.

Ifølge Peoples kilde skal Orlando, som var gift med supermodell Miranda Kerr (35) fra 2010 til 2013, virke «veldig lykkelig».

- Det er tydelig at de begge har savnet hverandre etter bruddet. Forholdet deres virker sterkere nå. Orlando ble lei av å være singel. Å date ulike kvinner er ikke så fristende for ham lenger, hevder kilden.

LES OGSÅ: - Han er under et enormt press