Kylie Jenner og Travis Scott:

- De har ikke hatt sex på tre måneder

Det skal være en amper stemning mellom den angivelige gravide Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott.

TRØBBEL I TÅRNET: Ifølge en kilde skal det være en amper stemning mellom den angivelige gravide Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I TÅRNET: Ifølge en kilde skal det være en amper stemning mellom den angivelige gravide Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): En drøy måned etter at den verdenskjente realitystjernen og gründeren Kylie Jenner (20) og rapperen Tyga (28) gjorde det slutt, dukket det opp en ny rapper, Travis Scott (25), som den yngste Kardashian-Jenner søsteren raskt ble koblet til.

Da det noen måneder etter ble slått opp på TMZ at Kylie venter sitt første barn sammen med Travis, ble heller ikke oppmerksomheten rundt duoen noe mindre.

Nå skal det imidlertid være trøbbel i tårnet for den angivelige vordende moren. Ifølge en kilde til The Hollywood Life ser duoen hverandre svært sjeldent, og når de først gjør det, er det en trykket stemning mellom dem.

- De er ikke intime lenger heller. De har ikke hatt sex på tre måneder. Hun føler seg ikke sexy, og er ikke komfortabel med å være intim, forteller kilden.

- Respekterer Kylie

Ifølge kilden er det Kylie som bærer på en del ergrelse og nag, noe som gjør at det er en ubehagelig stemning mellom henne og Travis.

- Travis respekterer Kylie, og presser henne ikke til noe hun ikke vil, men det kan ikke være enkelt for ham heller. Det er en vanskelig situasjon for dem begge, sier kilden til nettstedet.

FORTSTATT KJÆRESTER: Selv om stemningen mellom Kylie Jenner og Travis Scott ikke er rosenrødt om dagen, skal duoen i følge en kilde fremdeles være kjærester. Foto: NTB Scanpix
FORTSTATT KJÆRESTER: Selv om stemningen mellom Kylie Jenner og Travis Scott ikke er rosenrødt om dagen, skal duoen i følge en kilde fremdeles være kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verken Kylie, Travis eller noen andre i den verdenskjente Kardashian-Jenner familien har foreløpig ikke bekreftet at Kylie venter barn, likevel er fansen skråsikre.

Hinter om graviditet

Helt siden ryktene om at Kylie angivelig skal være gravid startet, har den verdenskjente realitystjernen nærmest forsvunnet fra rampelyset.

De få gangene hun har vist seg utenfor huset, har ikke 20-åringen gitt paparazziene særlig mye å juble for, da hun har vært ikledd mørke, posete klær.

Saken fortsetter under:

VOKSENDE MAGE? Kylie Jenner ble avbildet i Las Vegas sammen med venninnegjengen, og det kan se ut som at hun prøver å skjule en babymage under den vide t-skjorten. Foto: NTB scanpix
VOKSENDE MAGE? Kylie Jenner ble avbildet i Las Vegas sammen med venninnegjengen, og det kan se ut som at hun prøver å skjule en babymage under den vide t-skjorten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Superstjernen, som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier, har også vært restriktiv på denne fronten de siste månedene.

Likevel har 20-åringen klart å lire av seg små hint som fansen tror kan handle om en graviditet. Alt fra mystisk netthandling, kryptiske meldinger på sosiale medier, til et nøye planlagt juletre.

Gjemte den angivelige magen

Nylig publiserte merket Calvin Klein bilder fra en ny reklamekampanje på sin Instagram-bruker, hvor de verdenskjente søstrene Kylie Jenner, Kendall Jenner (22), Kim Kardashian (37), Khloé Kardashian (33), og Kourtney Kardashian (38) poserte sammen for første gang.

På bildene poserte søstrene i Calvin Klein-undertøyet, samt noen av klærne, men på alle bildene gjemmer Kylie bevisst magen sin - blant annet under et rødt og hvitt sengeteppe.

Dette i motsetning til søstrene, som viser frem sine veltrente kropper.

Det var enda et bevis nok for fansen, som nå har begynt å bli lei av Kylies kryptiske beskjeder.

- Forsøker så hardt å gjemme det vi allerede vet, kommenterte en på Calvin Klein sitt innlegg på Instagram.

- Jeg er overbevist om at Kylie er gravid nå. Før brydde jeg meg faktisk ikke, men dette er så suspekt. Magen hennes er gjemt på alle bildene. Hvorfor?, skriver en annen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Flere graviditeter

Kylie er imidlertid ikke den eneste søsteren i Kardashian-Jenner familien som har skapt store overskrifter den siste tiden.

Omtrent samtidig som Kylies gravidspekulasjoner satte fyr, startet også ryktene om at søsteren Khloe Kardashian ventet barn med kjæresten Tristan Thompson (26). I Desember bekreftet endelig paret ryktene på sosiale medier.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skriver Khloe på sin Instagram.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Nyheten ble delt i presse verden over, men det stoppet ikke der. Noen uker etter kunne nemlig søsteren, Kim Kardashian og hennes ektemann Kanye West, avsløre at de hadde blitt foreldre for tredje gang.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skriver Kim Kardashian på sin egen nettside.

Fra tidligere har Kim Kardashian West og Kanye West datteren North (4) og Saint (2).

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim.

LES OGSÅ: Får gjennomgå etter bildeblemmer