- De har ikke hatt sex på mange år

Kilder nær stjerneparet hevder de kun er sammen for forretningenes skyld.

BRUDD: Ekteskapet mellom Kris og Bruce Jenner skal ifølge kilder være over.
BRUDD: Ekteskapet mellom Kris og Bruce Jenner skal ifølge kilder være over. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Realityparet Bruce (63) og Kris Jenner (57), kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashian», skal den siste tiden ha levet spearate liv, men nå skal forholdet ha nådd et nytt lavpunkt.

Kilder nær paret hevder at ekteskapet er over og at de nå skal skilles. Ifølge de nye avsløringene skal paret ikke ha hatt sex med hverandre på mange år og Kris skal ha tatt av seg gifteringen.

Familieproblemer
Den siste tiden har ikke vært lett for Kris.

Datteren Khloe sliter med ekteskapet med basketballstjernen Lamar Odom, mens Kim Kardashians forhold med rapperen Kanye West heller ikke er uten humper i veien.

Kris fikk også en nedtur da hennes talkshow ble nedlagt etter kun seks uker på skjermen.

Nå ser det i tillegg ut som om hennes eget ekteskap er over.

- De har hatt problemer i lang tid og har vært separerte i flere måneder, forteller en kilde til In Touch magazine.

- De har ikke hatt sex på flere år og er i bunn og grunn kun fremdeles sammen fordi det er bra forretningsmessig. Ekteskapet er over, fortsetter kilden.

Går uten ring på fingeren
Kris skal flere ganger den siste tiden ha blitt observert uten gifteringen på fingeren, noe som har satt fyr på ryktene om at en skilsmisse er nært forestående.

- Det var også promoer for talkshowet hennes som hun ikke ville godta fordi hun forsto at hun ikke hadde på seg gifteringen, sier en kilde til magasinet ifølge Radaronline.com.

Ifølge kildene er det Kris sitt enorme jag etter berømmelse som er grunnen til bruddet.

- Han er så lei av «Kardashian-maskineriet» og Kris sine mange ideer. Han vet at hun fremstiller ham som en idiot, sier en kilde nær den tidligere OL-deltageren.

- Dette er en mann som ble ansett som den beste utøveren i amerikansk historie. Nå har han forsvunnet helt. Det virker som om Kris har sugd livsgleden ut av ham.

LES OGSÅ:    Fikk sparken etter seks uker


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer