Scarlett Johansson og Colin Jost:

- De har holdt på en liten stund

Fire måneder etter bruddet, skal Hollywood-stjernen ha funnet seg en ny flørt.

NYTT PAR? Scarlett Johansson skal ha funnet tonen med komiker og skuespiller Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Scarlett Johansson skal ha funnet tonen med komiker og skuespiller Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar avslørte Scarlett Johansson (32) og den franske journalisten Romain Dauriac (34) at de skulle skilles etter knappe to år som ektepar.

Duoen ble først avslørt som par i oktober 2012, og høsten to år senere fikk de datteren Rose (2 1/2) sammen.

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, sa «Lucy»-stjernen til Playboy måneden etter at bruddet ble kjent.

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting, fortsatte hun.

Nå kan det se ut som om Scarlett er klar for å gå videre etter bruddet.

Klinte til med komiker

I helgen ble hun nemlig sett kyssende med «Saturday Night Live»-stjernen Colin Jost (34), skriver Page Six.

Johansson spilte Ivanka Trump i «Saturday Night Lives» sesong-finale, og etterpå var det stor fest på Rockefeller Center i New York.

- Scarlett og Colin klinte i baren. De vekslet mellom å kysse og snakke sammen, forteller et øyenvitne til nettstedet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer