NÅ ER DET SLUTT: Jamie Kennedy og Jennifer Love Hewitt har gjort det slutt. Dette bekreftes av en talsperson for paret. Foto: STELLA PICTURES
NÅ ER DET SLUTT: Jamie Kennedy og Jennifer Love Hewitt har gjort det slutt. Dette bekreftes av en talsperson for paret. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- De har gjort det slutt

Nå bekrefter superparet bruddet.

SEHER.NO: Skuespiller Jennifer Love Hewitt og komiker Jamie Kennedy har gjort det slutt, bekrefter en talsperson for paret til People.

Ingen flere detaljer rundt bruddet er kommet ut. Paret var sammen i ett år, og ryktene om brudd hare gått flere ganger siden de ble sammen.

Kennedy bekreftet romansen med «Ghost Wisperer»-stjernen i mars 2009, da han fortalte Ryan Seacrest at han var forelsket.

- Det er mennesker i livet ditt som støtter deg, og bare kan se på deg og vite hvem du er. Jamie så virkelig hvem jeg var som person mer enn noen andre har gjort i livet mitt, uttalte Hewitt senere til Ellen DeGeneres.

Men paret har ikke bare hatt rosenrøde dager i forholdet. Allerede i oktober i fjor ble det hevdet at Jamie hadde vært utro med ekskjæresten sin. I etterkant av oppslagene uttalte Hewitt at:

- Jeg kommer ikke til å lyve, det er veldig sårende. Det er utrolig sårende at folk sier sånne ting, fordi han er et fantastisk menneske. Jeg hater det når folk prøver å få ham fremstilt som en dårlig person og at han ikke behandler meg bra. Han behandler meg veldig bra.

Hva som er årsaken til bruddet nå er ikke kjent.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Taylor tilbragte natten hos ham