- De har gjort det slutt

Leonardo DiCaprio og «Victoria's Secret»-modellen Erin Heatherton er ikke lenger sammen.

SYKLET HVER SIN VEI: Leonardo DiCaprio og den unge modellen Erin Heatherton (t.v) skal ha avsluttet forholdet sitt etter omtrent ti måneder. Her er de to avbildet på sykkeltur på Manhattan i sommer etter å ha spist middag sammen. Foto: All Over Press
SYKLET HVER SIN VEI: Leonardo DiCaprio og den unge modellen Erin Heatherton (t.v) skal ha avsluttet forholdet sitt etter omtrent ti måneder. Her er de to avbildet på sykkeltur på Manhattan i sommer etter å ha spist middag sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ferdig med modeller?

«Great Gatsby»-aktuelle Leonardo DiCaprio (37) er i hvert fall ferdig med «Victoria's Secret»-skjønnheten Erin Heatherton (23). Det melder UsWeekly.  

Stjerneparet har datet siden desember i fjor, men nå skal altså romansen ha tatt slutt.

- De gikk hver til sitt for noen uker siden. Det er ikke noe ondt blod mellom dem, de bryr seg fortsatt svært mye om hverandre, sier en kilde nær paret til UsWeekly.

Den blonde 23-åringen er den fjerde lyshårede skjønnheten Hollywood-hunken har datet de siste årene. DiCaprio var sammen med modellen Bar Rafaeli (27) inntil i fjor våres , og kilder har hevdet at han hele tiden har ønsket å vinne henne tilbake.

Med andre ord skal «J. Edgar»-stjernen bare ha brukt Erin som tidtrøyte. Men ifølge UsWeeklys kilder er ikke dette årsaken til bruddet.

- De er begge veldig opptatte, de har gale timeplaner. De elsker og respekterer hverandre fortsatt. Det var bare på tide å gå videre, hevder kilden.

Dermed kan det bli interessant å se hvem DiCaprio dukker opp sammen med neste gang - kanskje det blir Bar Rafaeli?

Leonardo DiCaprio var sammen med den israelske skjønnheten fra 2006 til 2011. Kort tid etter bruddet trøstet han seg med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (25), før han gikk over til Eirin Heatherton. Tidligere har skuespilleren også vært i et forhold med supermodell Gisele Bundchen (32), fra 2001 til 2005.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Å møte Fredrik var en strek i regningen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer