- De har gjennomført Hollywoods største dekkoperasjon

Ryan Gosling og Eva Mendes er blitt foreldre for annen gang, uten engang å ha avslørt graviditeten.

BLE FORELDRE IGJEN: For annen gang har Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling klart det kunststykket å bli foreldre, uten at noen egentlig har fått det med seg. Her er paret avbildet i september 2012, ved en av de få anledningene de har vist seg på den røde løperen sammen. Foto: Afp
BLE FORELDRE IGJEN: For annen gang har Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling klart det kunststykket å bli foreldre, uten at noen egentlig har fått det med seg. Her er paret avbildet i september 2012, ved en av de få anledningene de har vist seg på den røde løperen sammen. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april meldte amerikanske medier at stjerneparet Eva Mendes (42) og Ryan Gosling (35) skulle bli foreldre igjen.

Skuespillerparet, som holder en ekstremt lav offentlig profil, forholdt seg imidlertid tause om babyryktene.

Nå avslører TMZ at paret faktisk ventet barn, og at den lille kom til verden i all hemmelighet den 29. april. Nettstedet, som tilsynelatende har fått tak i den nyfødtes fødselsattest, er imponert over stjerneparets diskresjon.

- Eva Mendes og Ryan Gosling kom nettopp unna med den største baby-dekkoperasjonen i Hollywoods historie, mener TMZ.

Ifølge fødselsattesten er den nyfødte en liten jente, som allerede har fått navnet Amanda Lee Gosling. Babyen ble født på Providence St. John's Health Center i Santa Monica, California i åttetiden om morgenen.

Navnene til foreldrene er oppført som Eva De La Caridad Mendez og Ryan Thomas Gosling, ifølge TMZs dokumenter.

Den gledelige babynyheten kom et par uker etter at Eva Mendes mistet storebroren sin, Carlos Mendez. Han døde av kreft 53 år gammel søndag 17. april.

Saken fortsetter under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer