- De har gjennomført Hollywoods største dekkoperasjon

Ryan Gosling og Eva Mendes er blitt foreldre for annen gang, uten engang å ha avslørt graviditeten.

BLE FORELDRE IGJEN: For annen gang har Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling klart det kunststykket å bli foreldre, uten at noen egentlig har fått det med seg. Her er paret avbildet i september 2012, ved en av de få anledningene de har vist seg på den røde løperen sammen. Foto: Afp
BLE FORELDRE IGJEN: For annen gang har Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling klart det kunststykket å bli foreldre, uten at noen egentlig har fått det med seg. Her er paret avbildet i september 2012, ved en av de få anledningene de har vist seg på den røde løperen sammen. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april meldte amerikanske medier at stjerneparet Eva Mendes (42) og Ryan Gosling (35) skulle bli foreldre igjen.

Skuespillerparet, som holder en ekstremt lav offentlig profil, forholdt seg imidlertid tause om babyryktene.

Nå avslører TMZ at paret faktisk ventet barn, og at den lille kom til verden i all hemmelighet den 29. april. Nettstedet, som tilsynelatende har fått tak i den nyfødtes fødselsattest, er imponert over stjerneparets diskresjon.

- Eva Mendes og Ryan Gosling kom nettopp unna med den største baby-dekkoperasjonen i Hollywoods historie, mener TMZ.

Ifølge fødselsattesten er den nyfødte en liten jente, som allerede har fått navnet Amanda Lee Gosling. Babyen ble født på Providence St. John's Health Center i Santa Monica, California i åttetiden om morgenen.

Navnene til foreldrene er oppført som Eva De La Caridad Mendez og Ryan Thomas Gosling, ifølge TMZs dokumenter.

Den gledelige babynyheten kom et par uker etter at Eva Mendes mistet storebroren sin, Carlos Mendez. Han døde av kreft 53 år gammel søndag 17. april.

Saken fortsetter under bildet.

MEDIESKY: Eva Mendes og Ryan Gosling fble fotografert på vei fra «Saturday Night Live»-etterfesten på Dos Caminos i New York i desember 2015.  Foto: Splash News
MEDIESKY: Eva Mendes og Ryan Gosling fble fotografert på vei fra «Saturday Night Live»-etterfesten på Dos Caminos i New York i desember 2015. Foto: Splash News Vis mer

Vil verne om privatlivet

Dette er ikke første gang Ryan Gosling og Eva Mendes blir foreldre på ekstremt diskret vis. Før eldstedatteren Esmeralda Amanda (1) ble født i september 2014, holdt hun nemlig svangerskapet skjult i hele syv måneder.

I etterkant har Mendes forklart hvorfor hun og Gosling valgte å holde kortene tett til brystet.

- Enten jeg liker det eller ikke, så kommer det til å bli veldig vanskelig for Esmeralda å ha et privatliv. Jeg synes det er urettferdig, men det er slik virkeligheten vår er. Derfor bestemte vi oss tidlig for å gi henne så mye privatliv som mulig. Graviditeten var vår første mulighet til å gi henne det, og det er en utrolig spesiell tid for moren også, sa hun til Violet Grey før jul i 2014.

Det vakre Hollywood-paret viser seg sjelden sammen offentlig, og nekter å avsløre hvor mange år de faktisk har vært kjærester. Før jul overrasket Ryan Gosling imidlertid ved å åpne seg litt om forholdet til kjæresten:

- Jeg vet at jeg er sammen med den personen jeg er ment å være sammen med, sa Gosling til Hello! Magazine.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri blitt forlatt før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer