Jennifer Lawrence:

- De har giftet seg

Ryktene vil ha det til at Jennifer Lawrence og Cook Maroney giftet seg i New York denne uken.

GIFTET SEG: Ryktene vil ha det til at Hollywood-stjernen og kjæresten har giftet seg i all hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Ryktene vil ha det til at Hollywood-stjernen og kjæresten har giftet seg i all hemmelighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Livet smiler for skuespiller Jennifer Lawrence (29) om dagen. I fjor sommer ble det kjent at hun hadde funnet lykken med kunstneren Cooke Maroney (33), og i februar i år bekreftet duoen at de er forlovet.

Ifølge Elle gikk Maroney ned på kne og fridde til sin utvalgte med en diamantring til en verdi av hele 900 000 kroner. Paret skal deretter ha feiret forlovelsen ved å arrangere en stor fest for familie og venner på River Café i Brooklyn, New York.

Nå har de angivelig nok en grunn til å feire. Us Weekly skriver nemlig at de nå er mann og kone.

Hemmelig bryllup

16. september ble nemlig Lawrence og Maroney observert utenfor rådhuset i New York, der de etter alt å dømme giftet seg. Da la nemlig en fan ut et innlegg i sosiale medier der det ble skrevet følgende om paret:

«Når du går for å hente bryllupslisensen din, og Jennifer Lawrence går forbi for å gifte seg rett foran øynene på deg. Ja unger, rådhuset er kult. Det er stedet å gå».

BRYLLUP: Etter at Jennifer Lawrence og kjæresten Cooke Maroney ble observert ved rådhuset i New York, begynte ryktene om et hemmelig bryllup å svirre. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Etter at Jennifer Lawrence og kjæresten Cooke Maroney ble observert ved rådhuset i New York, begynte ryktene om et hemmelig bryllup å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innlegget er senere blitt slettet, men det har ikke satt en stopper for bryllupsryktene. Verken Lawrence eller Maroney har kommentert de mange påstandene, men det er kanskje heller ikke så overraskende.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

Verner om forholdet

Lawrence er nemlig kjent for å være svært privat når det kommer til detaljer rundt kjærlighetslivet sitt, og da det i fjor sommer ble kjent at hun hadde en ny mann, prøvde hun lenge å holde forholdet hemmelig.

Nettopp derfor var det nok mange som jublet da hun i oktober tok med seg kjæresten ut i New York. Den gang ble de blant annet observert på en lunsjdate sammen, og duoen smilte og lo mens paparazziene knipset bilder av dem hånd i hånd.

VISTE FREM KJÆRESTEN: Paret så veldig forelsket ut da de ble avbildet i New York i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM KJÆRESTEN: Paret så veldig forelsket ut da de ble avbildet i New York i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal ha møttes gjennom en venninne av «Hunger Games»-skuespilleren, og da forholdet ble kjent i fjor sommer kom det frem at de prøvde å holde ting privat.

- Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, sa en kilde til Page Six da.

Kjente ekser

Jennifer Lawrence har tidligere vært sammen med flere profilerte kjendismenn. Blant annet var hun i et av-og-på-forhold med skuespiller Nicholas Hoult (29) i tre år, før hun datet Chris Martin (42) i et års tid.

Deretter fant hun lykken med filmskaperen Darren Aronofsky (50), som står bak filmer som Black Swan, «Requiem for a Dream» og «Noah».

Også de ovennevnte forholdene holdt 29-åringen forholdsvis privat, men hun er derimot ikke fjern for å snakke om private ting som omhandler kun henne selv.

EKS: Før hun møtte Malroney, var Jennifer Lawrence sammen med filmskaper Darren Aronofsky. Foto: NTB Scanpix
EKS: Før hun møtte Malroney, var Jennifer Lawrence sammen med filmskaper Darren Aronofsky. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lawrence er nemlig kjent for å lire av seg munnrappe kommentarer, og senest i fjor uttalte hun blant annet at hun hadde så stor angst for å bli smittet av kjønnssykdommer at hun tvang alle aktuelle sengepartnere til å teste seg for kjønnssykdommer før hun i det hele tatt vurderte om hun skulle ligge med dem eller ikke.

Samtidig innrømmet hun at hun ikke er like tøff som hun gir uttrykk for når det kommer til å sjekke menn:

- Jeg har det i kjeften, men jeg følger ikke opp. Jeg snakker alltid som om jeg ønsker å komme i buksene på menn, men sannheten er at når jeg ser tilbake på min seksuelle historie, så har det alltid bare vært med kjærestene mine, sa skuespilleren om singellivet da, ifølge Daily Mail.

Vis mer

At hun ønsket seg en kjæreste, var det imidlertid ingen tvil om.

- Jeg har ikke kjæreste nå, og jeg vil bare gjøre det helt klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge. Jeg vil gjerne være i et forhold, men det er hardt der ute, sa hun noen måneder før forholdet til Moroney ble kjent.

Ønsket hennes ble med andre ord oppfylt, og nå kan det se ut til at hun også har fått seg en ektemann.

LES OGSÅ: - Kan være en glipp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer