- De har giftet seg

Superparet skal ha gitt hverandre sine ja i hemmelighet.

HERR OG FRU DEPP: Etter litt mer enn to år som kjærester har Johnny Depp og Amber Heard tatt forholdet et skritt lenger.  Foto: imago/Future Image/ All Over Press
HERR OG FRU DEPP: Etter litt mer enn to år som kjærester har Johnny Depp og Amber Heard tatt forholdet et skritt lenger. Foto: imago/Future Image/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ett år etter at Hollywood-kjekkasen Johnny Depp (51) fridde til sin 23 år yngre kjæreste Amber Heard (28) har de blitt mann og kone, melder flere amerikanske nettsteder.

- Paret giftet seg i deres felles hjem i Los Angeles tirsdag denne uken, sier en kilde til People.com.

Depp er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og selv om nyheten om forlovelsen nådde media kort tid etter frieriet i januar i fjor, så bekreftet Depp det selv først i april.

Selve bryllupsfesten skal ifølge ryktene holdes på Depps private øy i Bahamas førstkommende helg.

EKSEN: Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012 etter at det hadde versert utroskapsrykter rundt Depp i et halvt år.
EKSEN: Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012 etter at det hadde versert utroskapsrykter rundt Depp i et halvt år. Vis mer

- Det vil bli en enkel seremoni. De har har det veldig bra sammen, sier en kilde til UsWeekley.com.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen har tidligere sagt at han har overlatt alle bryllupsforberedelsene til forloveden.

- Jeg tror jeg ville vært flinkere til å lage kvinnesko, enn til å planlegge et bryllup. Jeg klarer ikke å planlegge noen ting, sa han i fjor vår.

Det nygifte ekteparet møtte hverandre på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, og året senere gikk han fra partneren gjennom 14 år, den franske skuespilleren og artisten Vanessa Paradis (42). De har barna Lily-Rose (15) og Jack (12) sammen.

LES OGSÅ: - Jeg prøvde å ha sex i flyet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer