Zoë Kravitz og Karl Glusman:

- De har giftet seg i hemmelighet

Ga hverandre sine ja etter tre år som kjærester.

MANN OG KONE: Skuespiller-paret Zoë Kravitz og Karl Glusman skal ha gitt hverandre sine ja i det skjulte. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Skuespiller-paret Zoë Kravitz og Karl Glusman skal ha gitt hverandre sine ja i det skjulte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor høst kom nyheten om at «Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz (30) hadde forlovet seg med kjæresten Karl Glusman (31) i all hemmelighet.

Frieriet hadde skjedd åtte måneder tidligere, avslørte skuespilleren selv i et intervju med Rolling Stones.

- Jeg er forlovet. Jeg har ikke fortalt det til noen ennå. Jeg mener, jeg har ikke fortalt det til verden ennå. Jeg ønsket å holde det privat, delte hun med bladet den gang.

Nå skal duoen ha giftet seg i skjul også, melder Us Weekly.

Selv om Kravitz og Glusman skal ha gitt hverandre sine ja i all hemmelighet, planlegger de fremdeles å holde en tradisjonell bryllupsseremoni i Frankrike i juni, hevder en kilde til nettstedet.

I januar fortalte Zoë, som er datter av rockestjernen Lenny Kravitz (54) og skuespiller Lisa Bonet (51), at hun var i gang med sette sammen den store dagen.

- Jeg planlegger, sakte, men sikkert. Det er litt skremmende, men jeg gleder meg. Jeg har akkurat startet, så ønsk meg lykke til, sa hun, ifølge Daily Mail.

Samtidig fortalte filmstjernen at 2019 føltes som en ny begynnelse for henne fordi hun akkurat hadde fylt 30 år og var i ferd med å starte et nytt kapittel i livet med Karl.

View this post on Instagram

one more. because she's my 👸🏽.

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Perfekt frieri

Paret traff hverandre for første gang via felles kjente på en bar i 2016, og begynte å date like etterpå.

Glusman, som også er skuespiller, hadde opprinnelig planlagt å fri i Paris i fjor høst, men ombestemte seg på grunn av deres hektiske timeplaner og gikk i stedet ned på kne hjemme i stua.

- Jeg hadde på meg joggebukser, og jeg tror jeg var litt full. Jeg kunne kjenne hvor fort hjertet hans slo, og spurte: «Baby, er du ok?» Jeg var faktisk bekymret for ham, fortalte Kravitz til Rolling Stone.

- Det var perfekt gjennomført. Og jeg er så glad for at det ikke ble denne forseggjorte planen i Paris. Heller hjemme i treningsklær.

Saken fortsetter nedenfor.

«Torturerte» seg selv

For fire år siden stod 30-åringen frem og fortalte at hun led av spiseforstyrrelser i tenårene.

- Jeg slet med bulimi og anoreksi på videregående. Det føltes som om maten hadde en slags makt over meg. I stedet for å være takknemlig for at mat gir næring til kroppen ble det en fiende, delte hun med You magazine.

- Det er egentlig veldig trist og handler mye om sinne. Jeg var sint fordi jeg ikke så ut som jentene i bladene, så jeg torturerte meg selv. Jeg følte meg ikke attraktiv.

Zoë søkte etterhvert hjelp for å få bukt med problemene, men fikk ikke kontroll over livet sitt igjen før hun selv innså at hun måtte sette foten ned.

- Jeg gikk til terapi, men for å være helt ærlig så hjalp det ikke. Jeg fikk tilbakefall etter tilbakefall. Det kom til et punkt der jeg måtte ta et valg for meg selv om å stoppe. Man må ønske selv å ville slutte. Nå trener jeg og prøver å respektere kroppen min. Jeg er ikke for tynn. Jeg er glad i mat, sa tv-stjernen.

Fra 2011 til 2013 var Zoë kjæreste med «Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley (31).

LES OGSÅ: Singel igjen etter sjokkavsløringer