Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- De har giftet seg i hemmelighet

Miley Cyrus og Liam Hemsworth skal ha lurt alle på nyttårsaften.

MANN OG KONE: Miley Cyrus og Liam Hemsworth ble forlovet for første gang i 2012. Nå skal de ha blitt mann og kone ifølge New Weekly Magazine. Foto: Scanpix
MANN OG KONE: Miley Cyrus og Liam Hemsworth ble forlovet for første gang i 2012. Nå skal de ha blitt mann og kone ifølge New Weekly Magazine. Foto: Scanpix Vis mer

Da klokken nærmet seg midnatt på selveste nyttårsaften feiret Miley Cyrus (24) og hennes forlovede Liam Hemsworth (26) med å gi hverandre et lidenskapelig kyss, som hun senere viste fansen et bilde av på sin Instagram-konto.

Men ifølge New Weekly Magazine skal duoen ha ha hatt mer å feire enn kun det nye året.

De to skal nemig ha giftet seg under en intim og lite planlagt seremoni på nyttårsaften skriver bladet ifølge Daily Mail.

Tidligere på kvelden postet Cyrus et bilde av sin mor Tish Cyrus, Hemsworths mor Leoine og et tredje familiemedlem sammen med bildeteksten «Family!» etterfulgt av hashtaggen «in laws» eller «inngiftede» på norsk. Til slutt skriver stjerna den noe kryptiske «(no law)».

Dette bildet har fått ryktene til å koke blant Mileys følgere.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

En kilde nær stjernene sier til New Weekly Magazine at det hele skjedde i siste liten og at familiene fikk vite nyheten kun kort tid før bryllupet fant sted.

Bladet hevder at paret skrev sine egne ekteskapsløfter hvor de erklærte sin kjærlighet overfor hverandre.

- Liams familie hadde kommet til USA for å feire jul og Cyrus-familien var der også. Det virket opplagt at det passet å gjøre det mens alle var samlet.

Hverken Miley Cyrus eller Liam Hemsworth har kommentert påstandene.

Fant tilbake til ekskjæresten

Cyrus og Hemsworth ble sammen i 2010, men gjorde det kjent i 2013 at de hadde brutt forlovelsen.

I perioden etter bruddet hadde Miley Cyrus flere romanser, både med gutter og jenter.

I mai i fjor kunne imidlertid Hemsworth bekrefte at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

– Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser ut ifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, fortalte han om forholdet til GQ Magazine.

Da Miley Cyrus fem måneder senere gjestet «The Ellen DeGeneres Show» bekreftet hun at superparet hadde forlovet seg på nytt, da hun svarte på programlederens gratulasjoner.

ELSKER SITT NYE LIV: Liam Hemsworth og Miley Cyrus gleder seg over å ha funnet tilbake til hverandre. Her er de sammen i Malibu i desember. Foto: Scanpix
ELSKER SITT NYE LIV: Liam Hemsworth og Miley Cyrus gleder seg over å ha funnet tilbake til hverandre. Her er de sammen i Malibu i desember. Foto: Scanpix Vis mer


Skapte reaksjoner

Med dristig dans og minimale antrekk har Miley skapt reaksjoner for sin oppførsel etter at duoen skilte lag.

Popstjernen er kjent for å elske dyr, men ble i 2015 anklaget for dyremishandling da hun la ut bilde av hunden sin med neglelakk.

Likevel er det øyeblikket hvor hun tente på en sigarett da hun holdt takketalen sin under «MTV European Music Awards» de fleste husker best.

Dette skapte reaksjoner og fra Miley sin side var dette en svært lite gjennomtenkt handling, noe hun legger til grunne for i en twittermelding til fansen:

STILSKIFTE: Etter bruddet med Liam Hemsworth tok Miley Cyrus en helomvending stilmessig. Foto: EPA/JASON SZENES
STILSKIFTE: Etter bruddet med Liam Hemsworth tok Miley Cyrus en helomvending stilmessig. Foto: EPA/JASON SZENES Vis mer

– Jeg gjorde det fordi jeg visste fansen i Amsterdam ville elske det. Og jeg visste at alle ville reagere, skriver Miley og følger opp med en ny melding:

– Det var ikke noe jeg tenkte over. Jeg fant den i vesken og tenkte: «Det blir morsomt!». Jeg sa ikke til noen at jeg hadde tenkt å gjøre det. Folk må slutte å overtenke ting.

LES OGSÅ: - Miley er overlykkelig over å være forlovet igjen