Michael Fassbender og Alicia Vikander:

- De har giftet seg i all hemmelighet

«Snømannen»-stjernen Michael Fassbender og svenske Alicia Vikander skal ha gitt hverandre sitt «ja».

GIFT: Alicia Vikander og Michael Fassbender nyter hverandres selskap på partyøya Ibiza. Her er paret avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Alicia Vikander og Michael Fassbender nyter hverandres selskap på partyøya Ibiza. Her er paret avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Forrige måned ble det kjent at den svenske skuespilleren Alicia Vikander (28) og «Snømannen»-stjernen Michael Fassbender (40) hadde planer om å ta forholdet ett steg videre.

The Sun kunne nemlig avsløre at paret, som traff hverandre i 2014, skulle bli mann og kone.

Ifølge Daily Mail giftet stjerneparet seg i en hemmelig seremoni på partyøya Ibiza denne helgen.

I GODT SELSKAP: Alicia Vikander poserer sammen med gjestene, som skal ha fått minimalt med info om bryllupet i forkant av reisen til Ibiza. Foto: NTB Scanpix
I GODT SELSKAP: Alicia Vikander poserer sammen med gjestene, som skal ha fått minimalt med info om bryllupet i forkant av reisen til Ibiza. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holdt en lav profil

Søndag ble paret observert med hver sin giftering på fingeren. Sammen med sine nærmeste, koste paret seg på en restaurant ved sjøkanten i det som antakelig var en felles lunsj dagen etter den store dagen.

Saken fortsetter under bildet:

FORNØYD: Alicia Vikander spaserer langs sjøkanten på Ibiza. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: Alicia Vikander spaserer langs sjøkanten på Ibiza. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden Vikander og Fassbender ble kjærester har skuespillerparet holdt en særdeles lav profil. Paret viser seg sjelden sammen, og snakker lite om hverandre i offentlig sammenheng.

De har heller ikke kommentert de siste bryllupspåstandene.

- Kjemi fra starten av

Under fjorårets Oscar-utdeling, da Vikander vant for beste kvinnelige birolle for filmen «The Danish Girl», klarte stjerneparet imidlertid ikke å skjule kjærligheten.

Mange har spekulert i om duoen falt for hverandre da de spilte side om side i den romantiske dramafilmen «The Light Between Oceans», men i et intervju med Entertainment Tonight i fjor avslørte paret at de møttes på dansegulvet under Toronto Film Festival.

- Jeg trodde jeg var god til å danse, men da hun begynte å danse med meg følte jeg plutselig at jeg hadde to venstreføtter. Det var kjemi helt fra starten av, fortalte Fassbender.

I Norge

Tidligere i år bodde Michael Fassbender i Oslo i forbindelse med innspillingen av «Snømannen», og det ryktes også om at Alicia Vikander var i hovedstaden da han spilte inn filmen.

Fassbender er som kjent aktuell i rollen som politietterforsker Harry Hole i storfilmen - som er basert på Jo Nesbøs bestselgende roman. Filmen har premiere 13. oktober.

Alicia Vikander har gjort suksess i nevnte «The Danish Girl», i tillegg til «Ex Machina», «The Man from U.N.C.L.E.» og «En kongelig affære». Hun er for øvrig tidligere blitt koblet til sin svenske Hollywood-kollega Alexander Skarsgård (41).

LES OGSÅ: Hadde dårlig samvittighet og ville sterilisere seg