Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

- De har funnet tilbake til hverandre

Mye tyder på at kjærligheten har blusset opp igjen - et år etter bruddet.

TILBAKE?: Underholdningsnettstedet People skriver at realitystjernen Kourtney Kardashian skal ha funnet tilbake til ekskjæresten Younes Bendjima etter at forholdet tok slutt i august 2018. Her er de sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE?: Underholdningsnettstedet People skriver at realitystjernen Kourtney Kardashian skal ha funnet tilbake til ekskjæresten Younes Bendjima etter at forholdet tok slutt i august 2018. Her er de sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashian (40) har i flere år vært sammen med den algeriske modellen Younes Bendjima (26). De ble først koblet til hverandre i 2016, men i august 2018 kom nyheten om at forholdet hadde tatt slutt etter to år.

Kourtney Kardashian var tidligere også sammen med Scott Disick (36), som hun har barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) sammen med. De levde i et heller turbulent forhold i ni år, frem til det tok slutt i 2015.

Siden det siste bruddet med 26-åringen har det en rekke ganger blitt spekulert på om Kourtney og Younes har funnet tilbake til hverandre, senest i september i år da realitystjernen ble observert hånd i hånd med den 14 år yngre Bendjima i Los Angeles.

Nå setter eksparet nok en gang fart på romanseryktene. Ifølge kilder tett på duoen, skal de ha begynt å date igjen etter bruddet. Det opplyser flere, ulike kilder til underholdningsnettstedet People.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Delte bilde sammen

Ifølge den ene kilden skal Kourtney ha bestemt seg for å gi Bendjima en ny sjanse.

- De har det gøy sammen og barna hennes liker ham. Han virker veldig bundet til Kourtney. Hun er glad for at de har funnet tilbake til hverandre. Hun ønsket ikke lenger å skjule forholdet. Det var hennes avgjørelse å gjøre det offentlig igjen, sier en av Peoples kilder.

Kourtney Kardashian og Bendjima går også langt i å selv bekrefte forholdet - for det har ikke akkurat lagt en demper på romanseryktene at realitystjernen fredag delte en rekke bilder fra Kardashian-familiens julefeiring.

På et av bildene poserer 40-åringen nemlig sammen med sin tidligere kjæreste foran et juletre - samtidig som Bendjima holder kjærlig rundt Kourtneys hofte. Eksparet har ikke selv kommentert ryktene om at de nå har funnet tilbake til hverandre, men etter alt å dømme feiret de angivelig også julen sammen.

Ifølge People har Kourtney og Younes tilbrakt masse tid sammen den siste tiden, og tidligere denne uken fortalte en kilde til ukebladet at en forsoning kan være på trappene.

- Ikke bare var Younes en god kjæreste, han var også fantastisk med Kourtneys barn. De likte ham virkelig. Det er aldri enkelt å være en enslig mor og samtidig date andre. Og det vet Kourtney. Det ser ut til at hun gir Younes en ny sjanse, og det virker hun fornøyd med, sa kilden.

SAMMEN IGJEN?: Mye tyder på at Kourtney Kardashian har funnet tibake til eksen. Her er de sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Mye tyder på at Kourtney Kardashian har funnet tibake til eksen. Her er de sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste ukene har duoen blitt observert sammen blant annet i Miami og i Disneyland i Anaheim. Younes skal også ha gitt realitystjernen en gave på bursdagen hennes 14. desember, ifølge People.

Utroskapsrykter

Det var i august 2018 bruddet mellom Younes Bendjima og Kourtney Kardashian ble kjent - etter to år som kjærester.

Da ryktene om at Kardashian skulle ha funnet kjærligheten med Bendjima startet høsten 2016, var det fordi de tilbrakte usedvanlig mye tid sammen. Paret ble observert ved flere ulike anledninger, etter at de først traff hverandre under moteuken i Paris.

Likevel ble det slutt, og bruddnyheten i 2018 kom rett etter at flere bilder - som ble lekket i tabloidpressen - avslørte 26-åringen i het flørt med en annen jente på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur til Mexico. Ryktene om utroskap oppsto etter at flere bilder viste Younes i het flørt med ingen ringere enn Justin Biebers (25) ekskjæreste Jordan Ozuna (28).

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Etter at bildene ble spredt som ild i tørt gress, delte Bendjima en lengre tekst på sin Instagram Story - tilsynelatende for å forsvare seg overfor Kourtney:

- Nok en gang feilet dere. Jeg er ikke tilknyttet dette «livet», så dere kan ikke røre meg. Jeg vet hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hvor jeg vil i livet. Og det plager dere. Kun en mening betyr noe, og det er Guds mening, skrev han den gang.

LES OGSÅ: Dette er årets «Love Island»-deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer