Dakota Johnson og Chris Martin:

- De har funnet tilbake til hverandre

Observert sammen måneder etter bruddet.

BRUDD FOR EN MÅNED SIDEN: I midten av juni kom det meldinger om at Dakota Johnson og Chris Martin hadde gjort det slutt. Nå har imidlertid pipa fått en helt annen lyd. Foto: NTB Scanpix
BRUDD FOR EN MÅNED SIDEN: I midten av juni kom det meldinger om at Dakota Johnson og Chris Martin hadde gjort det slutt. Nå har imidlertid pipa fått en helt annen lyd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juni ble det kjent at forholdet mellom «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (29) og «Coldplay»-frontfiguren Chris Martin (42) angivelig hadde tatt slutt etter to år som kjærester.

Superparet var kjent for å holde en svært lav profil, men de ble likevel utsatt for en rekke rykter i sladrepressen - blant annet om at de skulle forlove seg og at de ventet barn.

Ryktene ble raskt feid til side da en kilde tett på Martin tidligere i sommer gikk ut og fortalte at det var slutt mellom Johnson og Martin.

Det fortalte kilden overfor tabloidavisen Daily Star - som kunne si at det da angivelig hadde vært slutt mellom duoen i en hel måned allerede.

IKKE SINGEL?: Dakota Johnson og Chris Martin skal angivelig ha funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
IKKE SINGEL?: Dakota Johnson og Chris Martin skal angivelig ha funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De snakket om forlovelse, men nå sier han at de har gått hver til sitt, noe som kommer som en ordentlig overraskelse på alle, sa kilden til Daily Star.

Nå kan det imidlertid se ut til at det berømte kjendisparet har funnet tilbake til hverandre igjen. For nå - bare halvannen måned etter at nyheten om det angivelige bruddet kom, skriver flere internasjonale medier, deriblant US Magazine, at paret har blitt kjærester på ny.

Sett sammen to ganger

Ifølge det amerikanske nettstedets kilde er det kjente paret nå sammen igjen. Nyheten kommer kort tid etter at Martin og Johnson har blitt observert sammen to ganger i løpet av den siste uken.

Chris Martin skal blant annet ha fulgt 29-åringen på en filmfest til hennes neste film «Covers» onsdag 31. juli. Dagen etter ble duoen sett sammen nok en gang - da var Martin med på premierefesten til Johnsons nye film «The Peanut Butter Falcon» som har premiere 9. august.

Verken Johnson eller Dakota har selv kommentert saken.

Det er altså flere ting som kan tyde på at det har oppstått romantiske følelser mellom Martin og Johnson igjen. Første gang paret ble koblet til hverandre var i desember 2017. Da begynte de å date etter å ha vært på en reise til Israel sammen, ifølge US Magazine.

Vis mer

I september 2018 uttalte Johnson at hun var svært lykkelig i forholdet med «Coldplay»-artisten, og allerede i desember samme år begynte ryktene å svirre om at en forlovelse var på trappene for paret - noe som imidlertid vise seg å være nettopp rykter.

- Gjorde det slutt i juni

Det var i midten av juni i år at nyheten om det angivelige bruddet mellom Johnson og Martin kom. Bruddet kom svært overraskende på mange - blant annet fordi at paret har sett svært lykkelige ut sammen i det siste.

Da «Fifty Shades»-stjernen figurerte på forsiden av magasinet Tatler i fjor, brøt hun tausheten rundt forholdet til den ettertraktede sangstjernen.

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, fortalte 29-åringen til magasinet den gang.

En kilde har tidligere også fortalt til People at Dakota elsker å tilbringe tid i Malibu, der Chris holder til.

HÅND I HÅND: Paret har vært sammen siden 2017, før det angivelig ble slutt i juni i år. Nå er de imidlertid etter sigende sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Paret har vært sammen siden 2017, før det angivelig ble slutt i juni i år. Nå er de imidlertid etter sigende sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De går ofte ut for å spise middag med venner, men de liker best å ha venner på besøk hjemme. De går på stranden og går på turer i nabolaget sammen. De elsker å dele et rolig liv, og det ser ut til at forholdet blir mer seriøst, har en kilde fortalt.

Chris Martin har tidligere vært gift med Gwyneth Paltrow (46) som han har de to barna Apple (15) og Moses (13) sammen med. Det var i 2014 det ble kjent at skuespilleren og Coldplay-vokalisten skulle skilles, etter ti år som mann og kone.

LES OGSÅ: Derfor følger de ingen på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer