- De har funnet tilbake til hverandre

Michael Douglas' mamma hevder filmstjernens separasjon fra Catherine Zeta-Jones er historie.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FAMILIEREISER MED BARNA: Ifølge Diana Douglas har Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones det siste året dratt på flere reiser med barna Dylan og Carys. Her er alle sammen i 2006. Foto: Stella Pictures
FAMILIEREISER MED BARNA: Ifølge Diana Douglas har Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones det siste året dratt på flere reiser med barna Dylan og Carys. Her er alle sammen i 2006. Foto: Stella Pictures Vis mer
FORELDRE: Michael Douglas er sønnen til Diana Douglas og skuespilleren Kirk Douglas. Her er Diana og Kirk sammen i filmen «It Runs in The Family» fra 2003. Foto: STELLA PICTURES
FORELDRE: Michael Douglas er sønnen til Diana Douglas og skuespilleren Kirk Douglas. Her er Diana og Kirk sammen i filmen «It Runs in The Family» fra 2003. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) skapte overskrifter da de i fjor ble separert etter 13 års ekteskap.

Bruddet kom etter at Michael Douglas hadde kjempet mot og overvunnet sin kreftsykdom, Catherine Zeta-Jones hadde innrammet at hun har blitt behandlet for bipolar lidelse, og Michaels sønn Cameron ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Nå sier imidlertid Michaels mor Diana (91) i et intervju med The Sun at paret har funnet tilbake til kjærligheten.- De har funnet tilbake til hverandre. Jeg visste at de kunne løse problemene. De er veldig følsomme og og hengivne mot hverandre. Jeg regnet med at jo mer folk holdt seg unna, jo bedre var det.

Diana - som har hyppig kontakt med både Michael og hans bror Joel - avslører at flere familiereiser har vært en viktig grunn til gjenforeningen.

Michael Douglas og Catherine Zeta Jones har barna Dylan (13) og Carys (10) sammen.

- Michael og Catherine har tilbragt mye tid med barna. De har vært i Canada, de har et sted i Quebec. De har også vært på Bermuda, og de har tatt med barna på ferie i Karibien.- De forguder barna sine, sier Diana til The Sun.

Hun tror ikke aldersforskjellen på 25 år har vært noe problem for skuespillerparet.

- Jeg tror ikke det har noe betydning. Han har alltid vært en aktiv mann, veldig skarp og nysgjerrig.

LES OGSÅ: Michael Douglas eks-forlovede funnet drept

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer