Kristen Stewart og Stella Maxwell:

- De har funnet tilbake til hverandre igjen

Et halvt år etter bruddet skal jentene ha bestemt seg for å satse på kjærligheten igjen.

PRØVER IGJEN: Kristen Stewart og Stella Maxwell har blitt observert sammen ved flere anledninger etter at de brøt med hverandre i fjor. Foto: NTB Scanpix
PRØVER IGJEN: Kristen Stewart og Stella Maxwell har blitt observert sammen ved flere anledninger etter at de brøt med hverandre i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden det dramatiske bruddet med «Twilight»-kollega Robert Pattinson (33) i 2013, har Kristen Stewarts (29) kjærlighetsliv skapt utallige overskrifter.

Forholdet gikk den gang i grus etter at Kristen hadde vært utro med regissør Rupert Sanders (48) - en affære som sendte sjokkbølger gjennom Hollywood og resten av verden.

Siden den gang har skuespilleren - som i 2016 fortalte at hun er tiltrukket av både menn og kvinner - hatt flere forhold. I begynnelsen av 2015 ble Kristen kjæreste med sin personlige assistent Alicia Cargile, før hun i mai 2016 ble koblet til supermodellen Stella Maxwell (29).

Duoen ble den gang observert da de forlot Met-gallaen sammen, og ifølge nettavisen Mirror forlot de også etterfesten sammen senere på kvelden.

Bodde sammen

TIRSDAG: Her kommer Kristen og Stella ut fra en neglsalong i Los Angeles denne uken. Foto: NTB Scanpix
TIRSDAG: Her kommer Kristen og Stella ut fra en neglsalong i Los Angeles denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Twilight»-skuespilleren var på den tid kjæreste med den franske sangeren Soko (33), men bare få dager etter festnatten med Maxwell bekreftet Stewart at forholdet til Soko var over.

I mai 2017 flyttet Stewart og Maxwell sammen i det koselige området Los Feliz i Los Angeles. Etter nesten to år som kjærester brøt de derimot med hverandre i desember 2018.

- De sluttet å se hverandre og levde forskjellige liv, fortalte en venn av paret til Us Weekly den gang, og la til at duoens hektiske timeplaner var en faktor til bruddet, men at de også hadde andre problemer i forholdet.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå kan det derimot virke som om duoen gir kjærligheten en ny sjanse.

- De har funnet tilbake til hverandre, forteller nemlig en kilde til Us Weekly.

Nyheten om gjenforeningen kommer bare noen dager etter at Kristen og Stella ble sett på middag sammen i sitt gamle nabolag i Los Feliz, skriver nettstedet.

Selv om det en periode var slutt mellom de to så skal det aldri ha vært noe vondt blod mellom dem.

- De har en haug med felles venner, og de har en vennskapelig tone seg i mellom, sa en kilde til Us Weekly i desember.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

I løpet av det halve året jentene hadde en pause fra hverandre, ble Stewart linket til bloggeren og influenseren Sara Dinkin.

De to ble blant annet avbildet sammen hånd i hånd på shopping, på matbutikken og mens de vandret rundt i Los Angeles.

- Ting har forandret seg

Det var høsten for fire år siden at Hollywood-stjernen åpnet seg om legningen sin for første gang.

- Jeg skammer meg ikke og jeg er ikke forvirret. Ting har forandret seg. Ikke bare med meg. Nå har vi virkelig lov til å oppmuntre denne nye aksepten og det er fantastisk, fortalte hun til Elle den gang.

I mange år, før utroskapsskandalen brøt løs, var som nevnt tidligere Kristen Stewart og Robert Pattinson et av Hollywoods heteste par.

Duoen forelsket seg under innspillingen av «Twilight»-sagaen, men vernet svært godt om privatlivet sitt.

- Da jeg datet en gutt skjulte jeg alt jeg gjorde fordi alt personlig føltes som om det ble bagatalisert umiddelbart, og det likte jeg ikke. Vi ble omgjort til disse latterlige tegneseriefigurene og jeg tenkte: «Dette er mitt. Dere gjør forholdet mitt om til noe det ikke er», har hun fortalt i et intervju med Elle.

- Men så forandret det seg da jeg begynte å date en jente. Da tenkte jeg: «Ved å skjule dette fremstår jeg egentlig som om jeg er skamfull eller ikke står for dette, så jeg måtte endre hvordan jeg oppførte meg offentlig». Det gjorde livet mitt lettere og jeg er mye lykkeligere.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

LES OGSÅ: Bradley Cooper: - Går hver til sitt etter fire år som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer