- De har funnet en svulst i kroppen min

De akutte magesmertene avslørte en ubehagelig hemmelighet hos tidligere stortingspolitiker Jan Simonsen.

FANT SVULST: Jan Simonsen sier han er forberedt på en operasjon etter at legene har funnet en svulst i hans tarmsystem. Foto: SCANPIX
FANT SVULST: Jan Simonsen sier han er forberedt på en operasjon etter at legene har funnet en svulst i hans tarmsystem. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Etter at den tidligere stortingspoilitikeren Jan Simonsen (58) fredag måtte kjøres til sykehus på grunn av akutte smerter i mageregionen, har han levet i uvisshet om hva som feiler ham - helt til nå.

sin egen blogg avslører Simonsen onsdag at legene har funnet en svulst i tarmsystemet hans.

Til Seher.no sier Simonsen - som er innlagt på sykehuset Ahus - at han foreløpig ikke vet om det er en kreftsvulst, men at han forbereder seg på at han må opereres.

- De har funnet en svulst i kroppen min. Legene fant en svulst som har vokst og grodd i mange i år. Det er gode muligheter for at det er en kreftsvulst. Uansett må den opereres vekk. Litt ubehagelig blir jo det, men det må man jo ta med et smil, sier han.

Simonsen hevder han ikke er redd for en eventuell operasjon.

- Statistikken for å overleve tarmkreft er vel 80, og i Norge er det veldig mange flinke leger og sykepleiere. Måten jeg har blitt behandlet på her på Ahus har vært førsteklasses. Jeg tar det helt med ro, sier han til Seher.no.

Den tidligere FrP-politikeren benytter også anledningen til å sende et lite spark til den sittende regjeringen, som ledes av Jens Stoltenberg (Ap).

- Det gjenstår noen nye prøver for å finne ut detaljene. Deretter gjenstår det å se om Jens Stoltenberg har sine ord i behold. Vil det ta mindre enn 20 dager før behandlingen begynner. Kanskje, men det er i så fall fordi jeg er heldig og allerede er innlagt.

- Må jeg vente lengre, skyldes det politikerne, som har forsømt norsk helsevesen alt for lenge, tross fagre løfter i valgkampene. For selvsagt må jeg som andre vente i en kø, og de alvorligste tilfellene må selvsagt ha fortrinnsrett. Hvorvidt mitt tilfelle er blant disse vet vi ikke enda, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Jan Simonsen ble kjørt til sykehus i ambulanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer