I HARDT VÆR: Skilsmisseryktene stormer rundt artisten Seal og modellkona Heidi Klum, og ifølge nettsider skal Klum levere skilsmissepapirene om få dager. Her er paret avbildet på en Lakers-kamp for et par uker siden, sammen med barna Henry, Johan og L Foto: Stella  Pictures
I HARDT VÆR: Skilsmisseryktene stormer rundt artisten Seal og modellkona Heidi Klum, og ifølge nettsider skal Klum levere skilsmissepapirene om få dager. Her er paret avbildet på en Lakers-kamp for et par uker siden, sammen med barna Henry, Johan og L Foto: Stella Pictures Vis mer

- De har fortsatt på seg gifteringene

Men skilsmisseryktene florerer rundt Heidi Klum og ektemannen.

Publisert
SEHER.NO: De siste par dagene har en rekke nettsider skrevet at ekteskapet til supermodellen Heidi Klum (38) og artisten Seal Henry Samuel (48) går mot slutten med stormskritt.

Ifølge TMZ skal modellen levere inn skilsmissepapirene en av de kommende dagene. Grunnen til skilsmissen skal angivelig oppgis som «uforenlige forskjeller» ifølge TMZs kilder.

DailyMail skriver at en talsperson for den tidligere Victoria's Secret-modellen har uttalt at en offentlig pressemelding vil bli sluppet snarlig.

En kilde nær det populære paret hevder imidlertid at det ikke går mot skilsmisse, selv om parets forhold har hanglet den siste tiden.
 
- De har kranglet mye i det siste, men de har ingen planer om å kunngjøre noe brudd for øyeblikket. De skal ikke skille seg, sier kilden til People.

Ifølge innsidekilden har mye reising og tid fra hverandre testet parets forhold de seneste månedene. Men i helgen skal de ha tilbragt tid sammen hjemme i Brentwood, California og pleiet forholdet.

- Det virker som det går mye bedre nå. Begge har fortsatt på seg gifteringene sine, hevder kilden videre.

Så da er det vel bare å vente og se om uken bringer med seg skilsmisse-nyheter eller ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sydde knapper i BHen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer