Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- De har forlovet seg

Hevder stjerneparet planlegger bryllup.

FORLOVET?: Kilder hevder at Travis Barker fridde til Kourtney Kardashian i Las Vegas i helgen. Foto: Instagram / Kourtney Kardashian
FORLOVET?: Kilder hevder at Travis Barker fridde til Kourtney Kardashian i Las Vegas i helgen. Foto: Instagram / Kourtney Kardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) offentliggjorde kjærlighetsforholdet i februar, så har de gjort lite for å skjule følelsene. Snarere tvert imot.

Duoen poster til stadighet bilder av hverandre eller sammen i hete omfavnelser på sosiale medier, og det virker nærmest som om de ønsker å dele forelskelsen med hele verden.

Nå hevder venner av stjerneparet at de har forlovet seg, skriver amerikanske The Sun onsdag.

Fyrte opp under ryktene

Frieriet skal ha skjedd i Las Vegas hvor de to var for å se en UFC-kamp. Blink-182-trommisen skal ha gått ned på kne og fått ja - syv måneder etter at de ble kjærester. Bryllupet vil finne sted senere i år, ifølge avisens kilder.

- Jeg tror Travis har planlagt frieriet i evigheter, forteller en kilde og fortsetter:

- De ønsker å starte en familie sammen. Siden de begge har barn hver for seg, så er det viktigste for dem å bringe familiene sammen.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Mens Kourtney har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) fra sitt forhold med Scott Disick (38), så har Travis datteren Alabama (17) og sønnen Landon (15) fra ekteskapet med Shanna Moakler (46).

Alabama fyrte ytterligere opp under forlovelsesryktene da hun postet en melding på Instagrams historiefunksjon som lød «Jeg er så glad på deres vegne».

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

17-åringens innlegg kom en dag etter at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen delte denne posten på Instagram med teksten «What happens in Vegas».

Las Vegas er som mange vet kjent som byen hvor en rekke folk rømmer til og gifter seg - gjerne i forelskelsesrus.

Kourtneys frisør fikk fansen til å spekulere på om paret hadde gått så langt som å faktisk gifte seg mens de var i syndens by. Han delte nemlig flere av de samme bildene som Kourtney har i sin bildekarusell - med følgende tekst:

«NÅ forstår jeg hvorfor folk gifter seg i Vegas. Det er ingenting bedre enn både kjærlighet OG å ha det gøy».

Et bryllup ble derimot raskt avkreftet. Ifølge The Sun har duoen nemlig ikke vært i kontakt med Clark County som skriver ut vielsesattester, og uten en slik attest er det umulig å gifte seg i Las Vegas, forteller en kilde.

«Ønsker et lite bryllup»

Hvis forlovelsesryktene viser seg å stemme, så blir dette Kourtneys første ekteskap. Travis har på sin side vært gift to ganger tidligere.

- Kourtney avslo Scotts frieri et par ganger, men ting er annerledes med Travis. De har snakket mye sammen om ekteskap og fremtiden, deler en kilde med avisen.

- Hun ønsker ikke et massivt bryllup som søstrene sine, men en vakker og intim feiring hvor det handler om å starte en ny familie sammen.

E! News melder også onsdag at Kardashian og Barker, som var nære venner i en årrekke før de ble kjærester, er klare til å ta forholdet til nye høyder.

- De er stormforelsket og har aldri opplevd lignende kjærlighet før. Kourtney er på sitt lykkeligste. Travis forguder henne og behandler henne utrolig bra. Alt er positivt, og det er veldig annerledes enn forholdene hun har vært i tidligere, forteller en venn nær paret til nettsiden.

De to skal ifølge vennen heller ikke være tilbakeholdne med å dele framtidsplanene de har lagt sammen til de rundt seg.

- Kourtney og Travis har snakket om å gifte seg. Da de ble romantisk involvert oppsto det en umiddelbar tiltrekning og et sterkt bånd.

LES OGSÅ: - Heiet på alle mens de kastet opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer