BLIR MANN OG KONE? Ifølge amerikanske medier er skuespillerparet i gang med å planlegge bryllup. Foto: NTB Scanpix.
BLIR MANN OG KONE? Ifølge amerikanske medier er skuespillerparet i gang med å planlegge bryllup. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Kristen Dunst og Jesse Plemons:

- De har forlovet seg

Lykken smiler til Hollywood-stjernen.

SEOGHØR.NO: Etter fire år sammen overrasket «Spider-Man»-stjernen Kirsten Dunst (34) og kjæresten Garrett Hedlund (32) med å gå hver til sitt i fjor vår.

Bare halvannen måned senere svirret ryktene om at skuespilleren Jesse Plemons (28) var årsaken til det brå bruddet.

Da ble nemlig Kirsten og Jesse, som spilte ektepar i TV-serien «Fargo», observert kyssende på gaten i Studio City i Los Angeles.

FORLOVET? I starten av januar viste Kirsten frem en stor diamantring på fingeren. Foto: Scanpix.
FORLOVET? I starten av januar viste Kirsten frem en stor diamantring på fingeren. Foto: Scanpix. Vis mer

Siden den gang har duoen vært på en rekke dater sammen i filmbyen, og nå - kun åtte måneder senere, melder flere amerikanske medier at paret har forlovet seg.

Page Six var først ute med nyheten, og ifølge kilder de har snakket med skal forlovelsen ha skjedd i løpet av Golden Globes-helgen.

Dunst og Plemons har foreløpig ikke kommentert nyheten selv, men E! News hevder at Hollywood-stjernens mor har bekreftet datterens forlovelse på sin private Facebook-side.

Nettstedet har også vært i kontakt med Dunsts talsperson som avslo å kommentere.

People og Daily Mail mener frieriet kan ha skjedd tidligere ettersom 34-åringen dukket opp med en stor diamantring på forlovelsesfingeren under Palm Springs Film Festival mandag 2. januar.

Hvis ryktene stemmer, så blir dette både Kristen og Jesses første ekteskap.

Kort tid før bruddet med Garrett Hedlund, lettet den vakre blondinen på sløret angående det å stifte familie.

- Jeg er en som ønsker å gifte meg...

- Hvis det skjer i midten eller slutten av 30-årene, blir det lite og intimt. På tinghuset, så middagsselskap og DJ med venner og familie. Jeg kommer til å planlegge det som om det var 40-årslaget mitt, sa «Melancholia»-skuespilleren til InStyle i mars i fjor.

EKTEPAR: Jesse Plemons og Kirsten Dunst spilte mann og kone i TV-serien «Fargo». Her er de i en scene fra serien. Foto: Ntb Scanpix
EKTEPAR: Jesse Plemons og Kirsten Dunst spilte mann og kone i TV-serien «Fargo». Her er de i en scene fra serien. Foto: Ntb Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Victoria Beckham angrer på silikonen