- De har forlovet seg

Fire dager etter at de lurte fansen, skal kjendisparet likevel ha bestemt seg for bryllup...

FORLOVET PÅ ORDENTLIG DENNE GANGEN: En kilde nær Eddie Cibrian og countrystjernen LeAnn Rimes hevder kjendisparet nå er forlovet . Foto: All Over Press
FORLOVET PÅ ORDENTLIG DENNE GANGEN: En kilde nær Eddie Cibrian og countrystjernen LeAnn Rimes hevder kjendisparet nå er forlovet . Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Mandag lurte TV-stjernen Eddie Cibrian (37) og countryartisten LeAnn Rimes (28) fansen til å tro at de hadde forlovet seg på Halloween, etter at de la ut et bilde av Eddie på kne foran sin kjære på sin Twitter-side.

Etter at pressen begynte å skrive om saken, avkreftet imidlertid en kilde nær paret «frieriet» som en spøk overfor bladet People.

Nå hevder imidlertid E! Online at spøken imidlertid skal ha satt griller i hodet på paret - som begynte å date hverandre mens de begge var gift.

En kilde sier til nettstedet at paret skal ha forlovet seg etter at Halloween-spøken ble avslørt.

LeAnn Rimes og Eddie har foreløpig ikke kommentert forlovelsesryktene.

De to har blitt møtt med mye kritikk for at de skal ha vært utro mot sine tidligere ektefeller etter at de møttes under innspillingen av filmen «Northern Lights», men sangerinnen sa i et intervju med ABC News at hun ikke angrer på noenting.

- Man hadde to personer som var i ekteskap som ikke fungerte, og tilfeldigvis møtte hverandre og ble forelsket.

- Jeg vet hvor mye jeg elsker ham, så jeg angrer ingenting. Jeg kan ikke det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette frieribildet lurte alle