- De har forlovet seg

Et halvt år etter at Emma Roberts ble arrestert for vold mot kjæresten planlegger de bryllup.

RING PÅ FINGEREN: Emma Roberts skal ha sagt ja til å gifte seg med kjæresten gjennom ett år, Evan Peters. Foto: FameFlynet
RING PÅ FINGEREN: Emma Roberts skal ha sagt ja til å gifte seg med kjæresten gjennom ett år, Evan Peters. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Emma Roberts (22) og Evan Peters (26), som spiller mot hverandre i TV-serien «American Horror Story», har tatt forholdet et steg videre, melder ExtraTv.com.

Evan skal nemlig ha fridd til Emma med en rosa diamantring mens de tilbragte juleferien i New York City, avslører kilder til nettstedet.

Nyheten kommer mindre enn seks måneder etter at Roberts ble arrestert for vold mot Peters.

Det var i juli i fjor at politiet ble tilkalt til et hotellrom i Montreal i Canada etter at andre gjester hadde klaget på bråk. Her fant de Evans med en blodig nese og et bitemerke på halsen.

Emma ble arrestert på stedet, men ble løslatt etter flere timer på politistasjonen fordi kjæresten ikke ville reise tiltale mot henne.

Paret har vært sammen siden 2012, etter at Emma gjorde det slutt med av-og-på kjæresten Chord Overstreet (24), kjent fra TV-serien «Glee».

LES OGSÅ: Dannii Minogue har funnet kjærligheten igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer