Kristen Wiig:

- De har forlovet seg i hemmelighet

Kirkeklokkene skal ringe for Hollywood-stjernen.

BLIR MANN OG KONE: Kristen Wiig og Avi Rothman skal være klare for å ta forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Kristen Wiig og Avi Rothman skal være klare for å ta forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kjærligheten ser ut til å blomstre for komiker Kristen Wiig (45), kjent fra filmer som «Knocked Up», «Bridesmaids» og «Ghostbusters».

Etter mer enn tre år som par skal nemlig kjæresten, skuespilleren Avi Rothman, ha fridd, melder People.

«Den tidligere Saturday Night Live-stjernen og Avi Rothman har forlovet seg. Forlovelsen skjedde tidligere i år», skriver nettstedet.

Klinte til

Det var i mai 2016 at den morsomme skuespilleren ble avbildet i het omfavnelse med Rothman for aller første gang. Duoen koste seg da på ferie på Hawaii, og mens de hygget seg på stranden klarte de ikke å la være å skjule følelsene for hverandre.

«De var helt oppslukt i hverandre mens de kysset, og Kristen sendte kjæresten hete blikk da hun la hendene sine på brystet hans», skrev Daily Mail den gang.

Forlovelsesryktene begynte først å svirre for et par måneder siden da Wiig dukket opp med en diger ring på fingeren under en filmvisning av komedien «Booksmart» i mai, skriver People.

FORELSKET: Her er Wiig og Rotham avbildet sammen med Hollywood-stjernene Jason Sudeikis og Olivia Wilde under filmvisningen av filmen Booksmart i Los Angeles i mai. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Her er Wiig og Rotham avbildet sammen med Hollywood-stjernene Jason Sudeikis og Olivia Wilde under filmvisningen av filmen Booksmart i Los Angeles i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette blir 45-åringens andre ekteskap. Fra 2005 til 2009 var hun nemlig gift med skuespilleren Hayes Hargrove. Før Kristen forelsket seg i Avi var hun blant annet kjæreste med The Strokes-trommisen Fabrizio Moretti (39).

I et intervju med Cosmopolitan fire år etter skilsmissen, uttalte den talentfulle stjernen følgende om ekteskap:

- Det finnes ikke noe bedre enn å være i et godt, sunt forhold. Jeg har ingen spesifikk holdning når det kommer til ekteskap. Jeg tror det er riktig for noen, samtidig som jeg vet om en rekke mennesker som ikke tror på det. Men så møter de plutselig noen ... Hvis denne personen gjør deg skikkelig lykkelig, så kan det fungere og det er verdt å kjempe for.

LES OGSÅ: - Forholdet til Kaitlynn var giftig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer