TIL ALTERS: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill gleder seg til å dele fremtiden sammen. Her er paret på en fest til magasinet Nylon i Los Angeles i november i fjor. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
TIL ALTERS: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill gleder seg til å dele fremtiden sammen. Her er paret på en fest til magasinet Nylon i Los Angeles i november i fjor. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over PressVis mer

- De har forlovet seg i hemmelighet

Lana Del Rey skal være i gang med bryllupsplanlegging.

SEOGHØR.NO: Artisten Lana Del Rey (27) og musikerkjæresten Barrie-James O'Neill har tatt forholdet et skritt videre.

- «Summertime Sadness»-sangeren forlovet seg med O'Neill, som synger og spiller gitar i det skotske bandet «Kassidy», i fjor sommer, skriver UsWeekly.com.

Paret har vært sammen siden 2011 og i juli 2013 begynte forlovelsesryktene for første gang å svirre da Lana ble fotografert med en stor diamantring mens de var på boligjakt i Los Angeles.

- Han er en veldig bra gutt. Og han er også i musikkbransjen. Han er en interessant person, har 27-åringen sagt om Barrie-James til MTV.

Del Rey er kjent for å skrive om tap i sangene sine, men i januar i fjor fortalte hun til Complex magazine at låta «Off to the Races» på albumet «Born to Die» handlet om euforisk kjærlighet.

- Da jeg forelsket meg fikk det meg til å føle meg annerledes enn jeg hadde gjort tidligere den dagen. Det gnistret, og jeg ble inspirert til å skrive melodien til «Off to the Races».

- Når du føler gnistene til en annen person gjør det deg lykkelig for at du er i live, sa hun.

LES OGSÅ: Giftet seg med svigerfars ring