- De har forlovet seg i hemmelighet

Lana Del Rey skal være i gang med bryllupsplanlegging.

TIL ALTERS: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill gleder seg til å dele fremtiden sammen. Her er paret på en fest til magasinet Nylon i Los Angeles i november i fjor. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
TIL ALTERS: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill gleder seg til å dele fremtiden sammen. Her er paret på en fest til magasinet Nylon i Los Angeles i november i fjor. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Lana Del Rey (27) og musikerkjæresten Barrie-James O'Neill har tatt forholdet et skritt videre.

- «Summertime Sadness»-sangeren forlovet seg med O'Neill, som synger og spiller gitar i det skotske bandet «Kassidy», i fjor sommer, skriver UsWeekly.com.

Paret har vært sammen siden 2011 og i juli 2013 begynte forlovelsesryktene for første gang å svirre da Lana ble fotografert med en stor diamantring mens de var på boligjakt i Los Angeles.

- Han er en veldig bra gutt. Og han er også i musikkbransjen. Han er en interessant person, har 27-åringen sagt om Barrie-James til MTV.

Del Rey er kjent for å skrive om tap i sangene sine, men i januar i fjor fortalte hun til Complex magazine at låta «Off to the Races» på albumet «Born to Die» handlet om euforisk kjærlighet.

- Da jeg forelsket meg fikk det meg til å føle meg annerledes enn jeg hadde gjort tidligere den dagen. Det gnistret, og jeg ble inspirert til å skrive melodien til «Off to the Races».

- Når du føler gnistene til en annen person gjør det deg lykkelig for at du er i live, sa hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer