Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

- De har flyttet sammen

Det kan se ut til at stjerneduoen Miley Cyrus og Kaitlynn Carter har tatt forholdet ett steg videre.

FLØRT: De to nyseparerte stjernene Kaitlynn Carter og Miley Cyrus har den siste tiden blitt observert en rekke ganger sammen siden de klinte til sammen på ferie ved Comosjøen i Italia. Nå skal de angivelig også ha flyttet inn sammen. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: De to nyseparerte stjernene Kaitlynn Carter og Miley Cyrus har den siste tiden blitt observert en rekke ganger sammen siden de klinte til sammen på ferie ved Comosjøen i Italia. Nå skal de angivelig også ha flyttet inn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Romansen mellom artisten Miley Cyrus (26) og Kaitlynn Carter (30) har skapt overskrifter verden over etter at de ble observert i hete omfavnelser på en ferie ved Comosjøen i Italia i august. Bildene av det kyssende paret fikk mange til å sperre opp øynene, da det bare var kort tid siden Cyrus og Hollywood-stjernen Liam Hemsworth (29) annonserte at de skulle gå hver til sitt.

Carter, på sin side, var i et forhold med Brody Jenner (35) som tok slutt i begynnelsen av august, bare noen uker før Cyrus og Hemsworth. Siden den gang har de to nyseparerte stjernene blitt observert sammen rekke ganger. Blant annet ankom de VMAs etterfest i New York hånd i hånd for kort tid siden.

KOM SAMMEN: Miley Cyrus og Kaitlynn Carter ankom etterfesten i New York hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix
KOM SAMMEN: Miley Cyrus og Kaitlynn Carter ankom etterfesten i New York hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Veldig lykkelige

Nå kan det imidlertid se ut til at duoen har valgt å ta den romantiske relasjonen et steg videre ved å flytte sammen. Det forteller en kilde til kjendisnettstedet People.

- De bor sammen og er veldig lykkelige. Miley har det bra og har kommet seg videre. Hun angrer ikke på noe og elsker å være sammen med Kaitlynn, forteller kilden.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Under helgens Labor Day (arbeidernes internasjonale kampdag, journ.anm.) tilbrakte Cyrus og Carter store deler av tiden sammen, og ble blant annet observert arm i arm under en lunsj i Los Angeles. Moren til Miley, Tish Cyrus, skal også ha vært med under måltidet.

Det er liten tvil om at romansen mellom Cyrus og Carter har utviklet seg siden ferien i Italia, og som tidligere nevnt har de blitt observert en rekke ganger sammen.

- Miley er veldig nære Kaitlynn. Det er romantisk, men også et vennskap. De går begge gjennom det samme akkurat nå og kommer nærmere hverandre av det, har en kilde tidligere uttalt til People.

Verken Cyrus eller Carter har selv kommentert de angivelige romanseryktene.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

Fansen er overbevist

Da Cyrus entret scenen under den årlige MTV Video Music Awards i New Jersey nylig, fikk hun mye oppmerksomhet for sin splitter nye tatovering. Flere var nemlig skråsikre på at det var en beskjed til eksen Liam Hemsworth, og et tegn på at hun er klar for å gå videre, ifølge People.

NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix
NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På sin venstre arm hadde hun nemlig tatovert følgende tekst: «My head was feeling scared, but my heart was feeling free», som på norsk kan oversettes til: «Hodet mitt var redd, men hjertet mitt føler seg fri».

Artisten har foreløpig ikke selv forklart hva hun legger i valget av tatoveringen, men ifølge det amerikanske nettstedet skal det være en klar kobling til det ferske bruddet.

Dette er imidlertid ikke første gang stjernen vekker oppsikt med nye tatoveringer den siste tiden.

Nylig viste nemlig Cyrus frem en tatovering som er inspirert av Italia-ferien hun var på med sin nye flamme.

Tatoveringen ble tatt av den kjente tatovøren Doctor Woo - som delte et bilde av det nye blekket på kroppen til Cyrus på Instagram.

- Kul skulptur Miley fant i Italia, skrev tatovøren under Instagram-bildet.

Tatoveringen, som er plassert på den nedre delen av sangerens venstre arm, er visstnok familiesymbolet til Visconti av Milan, en italiensk adelsfamilie som hersket over Sardinia og hertugdømmet Milano i middelalderen.

LES OGSÅ: Har levert skilsmissepapirene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer