- De har flyttet sammen

Kilder hevder forholdet mellom Ashton Kutcher og Mila Kunis eskalerer.

TIDLIGERE KOLLEGER: Ashton og Mila spilte sammen i komiserien «That 70's Show». Foto: FameFlynet
TIDLIGERE KOLLEGER: Ashton og Mila spilte sammen i komiserien «That 70's Show». Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Ashton Kutcher (34) og Mila Kunis (28) forsøkte lenge å holde forholdet sitt hemmelig. Men i helgen kysset de åpenlyst på en fest sammen.

Nå hevder kilder at de tidligere kollegene fra «That 70's Show» bor sammen.

- De bor praktisk talt sammen. Som et nyforelsket par, sitter de omtrent fast i hoftene til hverandre. De er sammen nesten hver eneste natt, og Mila har nærmest flyttet inn i huset til Ashton i Hollywood, sier en kilde til The Sun.

Det var etter flere affærer at Kutchers ekskone, Demi Moore (49), ble lei utroskapet til «Punk’d»-stjernen. I november søkte hun om skilsmisse og kastet ham ut av huset sitt.

Etter det tok det ikke lang tid før Ashton og Mila ble koblet til hverandre. Hun har tidligere vært sammen med skuespilleren Macaulay Culkin i åtte år.

De siste fire månedene har Ashton og Mila blitt observert på flere stevnemøter sammen. Men de har hele tiden benektet at det er noe mellom dem.

Nå har de gått fra hemmelighold til å kysse foran kolleger og venner. Så får vi se hvor lenge det går før de holder hender på åpen gate...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ashton kutcher - Festet med unge modeller 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer