- De har flyttet sammen

Hollywood-stjernene Jason Segel og Michelle Williams har tatt forholdet et steg videre.

FLYTTER SAMMEN: Jason Segel og Michelle Williams flytter inn sammen i Michelles leilighet i Brooklyn. Foto: All Over Press
FLYTTER SAMMEN: Jason Segel og Michelle Williams flytter inn sammen i Michelles leilighet i Brooklyn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:    Michelle Williams (32) og kjæresten Jason Segel (32) har tatt forholdet et skritt videre.

En kilde bekrefter ovenfor PEOPLE at paret, som har datet hverandre siden starten av året, har nå flyttet sammen.

- Hun leier leiligheten, men han bor der, sier en kilde om leiligheten paret deler i Brooklyn.

En kilde fortalte PEOPLE i juni at Segel, som for tiden reiser frem og tilbake mellom LA for jobb, er kjempe betatt av Michelle. Og la til at:

- Det er første gang jeg noensinne har sett han slik rundt en jente.
 
Segel har også blitt fotografert alene sammen med Michelles datter Matilda Ledger (7). Noe som betyr at han har blitt godtatt av familien.

- Segel har blitt som en farsfigur til Williams datter. Han har gjort alle mulige pappa-ting med henne, som å tegne og høre på musikk, sier en kilde ifølge USMagazine.

Matilda var bare tre år, da faren – mest kjent som Jokeren fra «Batman: The Dark Knight» - døde 22 januar i 2008. I ettertiden har Michelle, kjent fra blant annet «Dawsons Creek», også datet regissøren Spike Jonze. Nå har hun flyttet sammen med Jason Segel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg klarer ikke å begrense alkoholen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer